SJENICA.com forum


If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.



Hardware - Software - Mobilna telefonija kao i što sam naslov kaže... sve vesti iz sveta mobilne telefonije, kompjutera i interneta će naći mesto ovde...

Reply
Old 10-05-2010   #381
sanya69m
Registrovan
Početnik
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 25
Default

Dobar vam dan Sjenichanke,Sjenichani i ostala forumska rajo.Dobro te naslo tetkin rodjache .
Dakle ovako,AV instaliran i updatovan,windows upravo updatujem,registry cleaner je uredno pocistio sve djubre and i don`t like windows7.
Ovo zadnje sam napisala shapatom.
Jednostavno sam navikla na Vistu.Kako vidim razlika nije velika ali mi i dalje po nesto fali.Treba tu jos dosta toga instalirati.
Obzirom da sam do sada koristila Nortona pitam se da li mi je uz ovaj AV potreban i Anti Spyware.
No o tom potom,idemo dalje.
sanya69m is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Old 10-05-2010   #382
STRANAC
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin
 
STRANAC's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: LANDSKRONA
Posts: 15,991
Default

Oooo tetkinoooo...
Super se ti snalazis vidim ja... Dobar dan i tebi i cenim da se lepo osecas na nasem forumu...nas gradic jeste hladne temperature,ali i nigde toplijih ljudi...
Super sto si instalirala AV ccleaner je sigurno dobar sto se tice zastite mislim da si obezbedjena jer ni ja ne koristim vise ali to je razlicito od osobe do osobe... Imam ja i nek spyware pa cemo videto da li ti treba... Sad jos ostaje da uradis validnost w7 a za to cu ti postavit program i upute... I neces se pokajati za w7 jer ocene svih strucnih su da je za sada najbolje od MSofta... Ako imas posebnih zelja u vezi programa pisi...
__________________
IDEMO DALJE...




BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM
NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM




STRANAC is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010   #383
tmusa
tmusa
Dobar
 
tmusa's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: SJENICA
Godine: 34
Posts: 990
Default

Imam jedno pitanjce....Zakacen sam na jedan wireles i pise da je connect...Ali nema sanse da se zakacim da nesto surfujem...Koliko znam to je malo ozbiljnija firma,ali sam se zakacio....Zanima me je li to do proxy servera?I kako mogu da ga podesim naravno da nezna ovaj sto odaje....Recimo to mi je bilo na faks...Uzeli mangupi nasi i nas studentski net zakljucali i dali kljuceve samo odredjenim ljudima i studentima, fala bogu jedan mi je rodjak i dobijem sifru ali proxy trebo da se steluje inace dzaba sto sam bio konektovan...Ima li nade?
A sto je zestoko kad odem na speed test ocitava mi 1 mb download sto nije moguce za moj adsl na koji sam zakacen....
IMA LI POMOCI?
__________________
Kod carobnog stapica nije bitna duzina vec MAGIJA

tmusa is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010   #384
tidza
Registrovan
Domaćin
 
tidza's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Danska
Posts: 5,292
Default

Nema pomoci,samo dodjes kad ti zapne haha
tidza is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010   #385
tmusa
tmusa
Dobar
 
tmusa's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: SJENICA
Godine: 34
Posts: 990
Default

Quote:
Originally Posted by tidza View Post
Nema pomoci,samo dodjes kad ti zapne haha
AU ZAR JE DOTLE DOSLO....
tmusa is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010   #386
tidza
Registrovan
Domaćin
 
tidza's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Danska
Posts: 5,292
Default

Salim se ja,ti to dobro znas,samo ti pitaj ,ko pita ne skita haha
tidza is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010   #387
STRANAC
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin
 
STRANAC's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: LANDSKRONA
Posts: 15,991
Default

kako ides na speedtest ako vec ne mozes da se zakacis na net...
STRANAC is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2010   #388
adnan
Registrovan
Domaćin
 
adnan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Uppsala, Svedska
Godine: 58
Posts: 6,066
Default

Quote:
Originally Posted by tmusa View Post
Imam jedno pitanjce....Zakacen sam na jedan wireles i pise da je connect...Ali nema sanse da se zakacim da nesto surfujem...Koliko znam to je malo ozbiljnija firma,ali sam se zakacio....Zanima me je li to do proxy servera?I kako mogu da ga podesim naravno da nezna ovaj sto odaje....Recimo to mi je bilo na faks...Uzeli mangupi nasi i nas studentski net zakljucali i dali kljuceve samo odredjenim ljudima i studentima, fala bogu jedan mi je rodjak i dobijem sifru ali proxy trebo da se steluje inace dzaba sto sam bio konektovan...Ima li nade?
A sto je zestoko kad odem na speed test ocitava mi 1 mb download sto nije moguce za moj adsl na koji sam zakacen....
IMA LI POMOCI?
Treba da pohvatas sve MAC adrese koje se koriste u subnetu za NOD32. Kad to uradis proveri da li je AEGIS Protocol verzija 3.7.1.0 i da li odgovara standardu IEEE 802.1x. Ako jeste onda proveri da li je cekiran WLAN Transport i da li ide preko VPN tunela ili ne. Ako je sve tako onda samo podesi Deterministic Network Enhancer prema poslednjoj dopuni subnet etikete za TCP/IP. Kad to uradis pola posla je zavrseno.

Onda treba da vidis da li je databuss od WiFi linka i nomadic VoIP implementisan prema DNS Query i da li je moguc cybersquatting. Ako je moguc onda registruj MAC adresu tvoje WiFi Network Card ili WiFi Network Adaptera, onda ubaci odgovarajuci WPA ili WPA2 kljuc i klikni na dugme Connect. Sacekaj da se prikljucis na zeljenu mrezu i uzivaj.
__________________
SVE JE RELATIVNO
_______________
http://atko.se
adnan is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010   #389
cobanica
Registrovan
Domaćin
 
cobanica's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,752
Default

ima li neko neki jednostavan program za rotirati 3gp video????
cobanica is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010   #390
STRANAC
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin
 
STRANAC's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: LANDSKRONA
Posts: 15,991
Default

program se zove

Free Video Flip and Rotate

a skini ga ovde

Free Video Flip and Rotate: rotate video, flip video!

izaberio ugao,vidi koji ti treba, 45 ili 90 stepeni.....

jos jedino da napomenem,nisam siguran da li prohvata 3gp format,u tom slucaju bi morala sa nekim od videoconvertera da ga konvertujes u .avi ili neki drugi format pa da ga OKRNES...
nego,probaj prvo ovo,mozda usle i u tom formatu....
i javi za dalje ako zatreba...
STRANAC is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010   #391
cobanica
Registrovan
Domaćin
 
cobanica's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,752
Default

u pravu si ,mora se konvertovati...sređeno...hvala....
cobanica is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010   #392
STRANAC
SIMPLY_THE_BEST
Domaćin
 
STRANAC's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: LANDSKRONA
Posts: 15,991
Default

ma samo kad si zavrsila,nema veze sto uzme malo vremena,verovatno ti je drag snimak...
STRANAC is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
pitanja, tehnicka


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Srednja "Tehnicka Skola" Lakota |ljiv| Skole 23 22-04-2009 13:17
Pitanja I Odgovori ISLAM_NP Religija 13 10-04-2009 18:11
pitanja i odgovori maliboroo Aktuelna desavanja i vijesti iz Sjenice 10 03-02-2009 21:37
11 pitanja za 11 maj halilce Politika Sjenice 42 18-05-2008 01:09


All times are GMT +2. The time now is 12:47. Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc. www.SJENICA.com






Prijatelji sajta:
Parovi rijaliti uzivo - FOLKOTEKA.com - SJENICA.net - Freestring - FOLKOTEKA.org - Sve o pametnim telefonima - Besplatni mali Oglasi - MixoTeka.org - Tekstovi pesama - Najbolji domaci recepti - FOLKOTEKIN forum - Restoran SREM (Novi Beograd)