View Single Post
Old 09-10-2008   #434
halilce
Samo Vas gledam...
Domaćin
 
halilce's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: sjenica
Godine: 56
Posts: 14,092
Default

Quote:
Originally Posted by NeXeN View Post
mozes da vidis sam da li si dobrodosao ili nisi,ne treba da ti kaze ni administracija ni "neko dijete"...
po mojem misljenju a i po misljenju administracije je nepozeljan svako ko pise svakave vulgarnosti kao sto si ih ti i superbaka pisali.
mozda tebi nije stalo do ovoga sajta ali ima ljudi kojima je ovo deo zivota,tu su od pre nekih 4-5-6 godine i ovaj sajt im je navika.
Nexen,ovo je napisao Recruit!
Ako kazes da nisi vehabija onda stvarno nemoj biti vehabija a ne : nisam vehabija a imas sve osobine vehabija,njihovo ponasanje,sigurno i izgled,a i kriminalnu i ulicarsku proslost sudeci po tvom recniku.

ipak,nazvati nekog kriminalcem i uličarem,na osnovu njegovog pisanja,a ne poznavati ga lično,je veće uvreda od "bržeg ulaska iz...u glavu"!
Mislim da je administracija,dovoljno sposobna da razazna ko piše vulgarnosti,koji post treba da se ispravi,ili koga treba banovati u krajnjem slučaju!
Činjenica da smo mi kao administracija,dozvolili pojedinima da se "razmahnu"u ovoj temi,govori samo o našoj fleksibilnosti i želji da ne sputavamo nikog u diskusijama,što na drugim sajtovima bi bilo odmah sankcionisano!

Smirite strasti,nemojte nazivati nikog ni uličarom ni kriminalcem,ni djetetom,niti pretiti!Islam to ne dozvoljava,pa makar kojoj grupaciji pripadali!
Verujte,da će svaki post biti od sada pomno praćen,a svaki član javno upozoren!

Selam,i dođite na tobe!
__________________
halilce is offline   Reply With Quote