View Single Post
Old 16-04-2008   #701
Tahirovce
Admin
Domaćin
 
Tahirovce's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sjenica
Godine: 44
Posts: 30,234
Default

FENSI MUFTIJA

Islamski verski poglavar Muamer Zukorlić u privatnom životu nosi Armanijeva odela, cipele "pačoti", sat "roleks"...

BEOGRAD - Sandžački muftija Muamer Zukorlić ne samo što vozi luksuznu limuzinu "BMNJ 760 Li", koja košta između 100.000 i 150.000 evra, kakvu ima i predsednik Srbije Boris Tadić, već voli i fensi garderobu. Lepa odela poznatih kreatora, dobre italijanske cipele, skupocen sat samo su neki od statusnih simbola koje voli da "prošeta" poglavar Islamske zajednice u Srbiji, u šta smo se uverili i prilikom jedne njegove posete Beogradu.
U izjavi za Kurir, međutim, Muamer Zukorlić samo je izokola odgovorio na naše pitanje da li privatno voli da nosi firmiranu garderobu i odeću.

- Islam je duhovna i civilna religija, tako da velikodostojnici Islamske zajednice, pored službene odeće, u svakodnevnom životu imaju pravo da se oblače i civilno. Osim toga, islam ima i jasno izražen stav prema lepoti. U jednom hadisu se kaže "Alah je lep i voli lepotu". U tom smislu, svaki musliman je dužan da napaja svoju dušu, ali i da održava svoje telo i um. Pravi vernik je samo onaj koji u potpunoj ravnoteži napaja sve aspekte svoga bića - objašnjava Zukorlić, dodajući da je pitanje odeće - pitanje poštovanja.

On smatra da na taj način poštuje i ljude sa kojima razgovara.
- Ja sam verski obavezan da u svakom pojavljivanju u javnosti, bilo u civilnoj bilo službenoj odeći, izgledam pristojno - kaže on, ne želeći da komentariše koje robne marke najviše voli.

Kurir je, međutim, od obaveštenih Novopazaraca uspeo da sazna da su omiljeni muftijini kreatori, što se odela tiče, Đorđo Armani i Pal Zileri, a da preferira cipele "pačoti". Na ruci mu je obično sat "roleks" od belog čelika. Inače, Armanijeva i Zilerijeva odela, u zavisnosti od modela, koštaju između 500 i 2.000 evra, dok su cipele "pačoti" u proseku oko 400 evra. "Roleks" satovi spadaju u skuplje. Cena zavisi od modela, ali ne postoji nijedan jeftiniji od 1.000 evra.
Kao što smo već pisali, luksuzni BMW koji vozi Muamer Zukorlić je dobio od vernika, i to iz bezbednosnih razloga, nakon što su mu pretile vehabije. Ovaj četvorotočkaš, težak preko dve tone, za samo 17 sekundi postiže brzinu od preko 200 km na sat.
izvor :
http://www.kurir-info.co.yu
__________________
Pravila postoje da bi ih krsili - Brend postoji da bi ga kopirali !
www.sjenica.com - www.biznisklub.com





Ove moje ruke, zavezane za te, ne daju mi da te ostavim. Bilo gdje da krenem
sa pameti skrenem, mogu samo tebi da se vratim...


Last edited by Tahirovce; 16-04-2008 at 22:45..
Tahirovce is offline   Reply With Quote
Sponsored Links