View Single Post
Old 31-03-2012   #1
iSelektor
Hanumovac
Domaćin
 
iSelektor's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: SJENICA
Posts: 9,501
Default S media: Nikolic: U Srbiji da zazive evropski standardi

Implementiraćemo u Srbiji evropske standarde, obećava lider SNS Tomislav Nikolić. On, takođe, kaže da se poljoprivrednici s pravom ljuti na državu, jer se "Vlada Srbije nije nimalo potrudila u prethodne četiri godine da uspostavi partnerski odnos sa poljoprivrednim proizvodjačima".



Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da će SNS insistirati da u Srbiji zažive evropski standardi, saopšteno je iz te stranke.

"Implementiraćemo u Srbiji evropske standarde, kako bi imali modernu i prosperitetnu državu, koja će u svom napretku moći da ide u korak sa drugim razvijenim zemljama sveta", rekao je Nikolić tokom obilaska Sjenice, Nove Varoši i Prijepolja.


U razgovoru sa članovima porodice Nikole Marića iz Sjenice, koja se bavi proizvodnjom mleka, Nikolić je ocenio da su danas poljoprivrednici sa pravom ljuti na državu, jer se, kako je kazao, Vlada Srbije nije nimalo potrudila u prethodne četiri godine da uspostavi partnerski odnos sa poljoprivrednim proizvodjačima.

"SNS smatra da poljoprivreda predstavlja veliku razvojnu šansu za Srbiju i zato buduća Vlada Srbije mora da vodi odgovornu politiku prema poljoprirednim proizvodjačima. Obezbedićemo veće investicije u poljoprivredu", naveo je lider SNS.

Last edited by STRANAC; 31-03-2012 at 13:54..
iSelektor is offline   Reply With Quote
Sponsored Links