Thread: DNEVNI HOROSKOP
View Single Post
Old 31-08-2011   #75
Skorpija
Registrovan
Domaćin
 
Skorpija's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Landskrona
Posts: 10,158
Default

Dnevni Horoskop 31.08.2011.

Astrolog: Dijana Jotić


ovan (21. 3. - 20. 4.)
Danas ćete biti dosta angažovani na poslu. Finansijska situacija potpuno stabilna. Izbegavajte rasprave u kući. Partner je strpljiv, ali nemojte dozvoliti da porodične okolnosti remete vaš odnos.

bik (21. 4. - 21. 5.)
Ljubavna euforija vas još ne napušta pa će vam i danas raspoloženje biti dobro. Pažnju treba da obratite na komunikaciju. Skloni ste ishitrenim reakcijama. Izbegavajte brzu vožnju.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)
U uverenju ste da sve možete sami, ali to nije baš tako. Slobodno zatražite pomoć ili savet kolega kada niste sigurni u nešto. Manji troškovi. Izbegavajte brzu hranu, osetljiv vam je stomak.

rak (22. 6. - 22. 7.)
Izbegavajte konflikte na poslu. Finansije solidne. Ponekad porodicu osećate kao veliki teret. To osećate i danas. U ljubavi vam ne ide baš najbolje. Emotivna kriza će proći.

lav (22. 6. - 23. 8.)
Na poslu će biti veoma dinamično. Finansije još uvek stabilne. Nepovoljan glas u vezi s nečim što ste svi u porodici planirali. Odluka će biti na vama. Ako imate decu, prirediće vam iznenađenje.

devica (24. 8. - 23. 9.)
Vaši saradnici ponekad ne razumeju ono što zahtevate od njih. Neko će od vas zatražiti novčanu pomoć. Učinićete toj osobi bez razmišljanja, ali nakon toga očekujte poteškoće.

vaga (24. 9. - 23. 10.)
Na poslovnom planu dan je prepun obrta. Nemate puno izbora sem da se prilagodite. Dobra komunikacija. Planirate putovanje s prijateljima. U odnosu sa partnerom ste dominantni.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)
Male poslovne promene će doneti rezultate vrlo brzo. Samo strpljivo. Moguć je dobitak, ali tek sutra. U porodici napeto. S nestrpljenjem očekujete susret s partnerom.Zdravlje osetljivije.

strelac (23. 11. - 21. 12.)
Partner je opterećen poslom, a vi čekate svojih pet minuta. Na radnom mestu vam se neko nabacuje. Možda se i prepustite. Loša komunikacija s prijateljem. Novčana stabilizacija.

jarac (21. 12. - 21. 1.)
Očekujte poslovni predlog od nekog ko vam bude došao u kućnu posetu. U kući je prava emotivna zbrka i nema razumevanja.Partneru je stalo, ali ga trenutno nadvladava ljubomora.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)
Danas vam predstoje susreti koji neće biti poslovne prirode. Želećete da se opustite s prijateljima. Trošite novac na lepe stvari. U ljubavi ste nečim ipak nezadovoljni.

ribe (20. 2. - 20. 3.)
Na momente ste neodlučni i nesigurni u poslu, a u stvari imate odlične pretpostavke i dobar osećaj koji treba da sledite. Odnos s partnerom bi bio idealan da niste ljubomorni. Zdravlje solidno.
__________________
I See You

Skorpija is offline   Reply With Quote