Thread: DNEVNI HOROSKOP
View Single Post
Old 14-08-2011   #73
Skorpija
Registrovan
Domaćin
 
Skorpija's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Landskrona
Posts: 10,158
Default

Dnevni Horoskop 14.08.2011.

Astrolog: Dijana Jotić


ovan (21. 3. - 20. 4.)
Tokom ove nedelje uspevate da se uskladite sa partnerom. Ako ste bili u svađi, sledi pomirenje. Sutra očekujte iznenadne troškove. Sreda i četvrtak su povoljni dani za sve poslovne dogovore, ali i za eventualno putovanje. Dobra komunikacija, ali i rasejanost. Obratite pažnju na prijatelje. Osetljivo zdravlje.

bik (21. 4. - 21. 5.)
Početkom nedelje su nepovoljni dani na poslu. Vodite računa kome se zamerate. Izvesne su i manje rasprave u porodici. Finansije promenljive. Od sredine nedelje sve kreće na bolje. U utorak moguć zanimljiv susret. U ljubavi stabilno sve do kraja nedelje kada su izvesni ozbiljniji problemi sa partnerom.
Zdravlje solidno.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)
Nedelju započinjete malo nervozno, loša komunikacija sve do srede. Onda će vas pozitivna dešavanja u porodici vratiti u normalu. Novčani dobitak u utorak. Ako planirate kraći put, u drugoj polovini nedelje je mnogo povoljniji trenutak. U odnosu sa partnerom biće naglašena ljubomora. Obratite pažnju na zdravlje.

rak (22. 6. - 22. 7.)
Ukoliko već neko vreme prodajete stan, uspećete u toku ove nedelje da ga prodate. Ponudu dobijate od osobe koja je gledala stan početkom prošle nedelje, ali se u tom trenutku premišljala. Prihvatite ponudu. Na poslovnom planu stabilno. Imaćete pomoć kolega. Povoljni dani za ljubav su ponedeljak i utorak. Zdravlje solidno.

lav (23. 7. - 23. 8.)
Danas i sutra nerazumevanje sa partnerom. Bolje izađite negde da bi ste izbegli veći sukob koji može imati ozbiljnije posledice. U utorak priliv novca. Ove nedelje se posvetite najviše porodici.Potrebno je rešiti neke probleme za koje do sada niste imali vremena. Napetost je naglašena krajem nedelje.

devica (24. 8. - 23. 9.)
Zanimljiva nedelja je pred vama. Pomalo haotična, ali ne i nepovoljna. Do utorka nećete moći da uspostavite ravnotežu. Imaćete problema u komunikaciji u porodici, a i sa okolinom. Nakon toga sledi stabilizacija. Finansije lošije u drugoj polovini nedelje. Na emotivnom planu nova poznanstva..

vaga (24. 9. - 23. 10.)
Mnogo toga očekujete tokom ove nedelje, ali malo treba da usporite tempo. Danas i sutra obratite pažnju na zdravlje i na odnose sa komšilukom. Što se posla tiče, ne treba da brinete. Možete očekivati i finansijsku stabilizaciju. U ljubavi su vam zvezde još naklonjene pa uživajte i dalje.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)
Početkom nedelje očekujte pozitivna dešavanja na emotivnom planu, a krajem nedelje se situacija zaoštrava. Povoljna je nedelja za druženje. Prijatelji mogu biti od velike pomoći. Finasije mnogo bolje. Napokon zarada prema očekivanjima i preko posla.
Upoznaćete mlađu osobu koja će vam povratiti optimizam.

strelac (23. 11. - 21. 12.)
Dobro započinjete nedelju.Završićete dosta poslova, ali krajem nedelje dolazi do novih komplikacija. Posebno je nepovoljno ako radite privatno. U sredu novčani dobitak. Porodične okolnosti su skoro iste kao i protekle nedelje, nepovoljne. Raspoloženje će se menjati iz dana u dan. U ljubavi bez promena.

jarac (21. 12. - 21. 1.)
U ovom periodu raščišćavate odnose sa pojedinim prijateljima. Nakon još jednog razočarenja krajem nedelje, znatno ćete suziti krug prijatelja. Emotivni život ide na bolje. Lepe vesti iz inostranstva. Posao i finansije relativno stabilne. Sutra su izvesni troškovi, ali i manje nesuglasice. U porodici pozitivna atmosfera.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)
I dalje vas prati sreća u poslu. Manje prepreke ste prevazišli pa možete očekivati ponovo priliv novca, posebno u utorak. U ljubavi sve bolje i bolje. Kompromis je uvek najbolje rešenje. Neko iz porodice odlazi u inostranstvo. Ove nedelje obratite pažnju na zdravlje u petak i subotu. Moguće su upale.

ribe (20. 2. - 20. 3.)
Poslovno ste stabilni ove nedelje. Ićićete na više kraćih poslovnih putovanja. Krajem nedelje budite manje aktivni. Finansije promenljive. Ako niste u vezi, prijatne trenutke očekujte u društvu mlađe osobe. Povoljni dani za ljubav su sredinom nedelje. U braku dobro.U petak moguća svađa sa nekim iz komšiluka.
__________________
I See You

Skorpija is offline   Reply With Quote