Thread: DNEVNI HOROSKOP
View Single Post
Old 07-06-2011   #67
Skorpija
Registrovan
Domaćin
 
Skorpija's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Landskrona
Posts: 10,158
Default

Astrolog: Dijana Jotić


ovan (21. 3. - 20. 4.)
Raspoloženje će biti promenljivo bez nekog razloga, ali to neće umanjiti vašu efikasnost. Na poslu je odlična saradnja s kolegama i šefom. Novčani dobitak. U ljubavi nije kako bi ste želeli.

bik (21. 4. - 21. 5.)
Studiozno pristupate poslu i veoma ste konstruktivni, što daje rezultate. Očekuje vas povoljna vest. Priliv novca je siguran. Danas ćete sa zadovoljstvom potrošiti nešto novca na uživanje.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)
Danas će atmosfera u porodici biti promenljiva, ali ne brinite. Sve što se tiče imovine i nasledstva, imaće pozitivan ishod. Moguć slučajan susret sa osobom koju ste nekada voleli. Zdravlje dobro.

rak (22. 6. - 22. 7.)
Posao zasad ne ide prema očekivanjima, ali će uskoro zarada biti sve unosnija. Dobra koncentracija. Prihvatite savet i predlog najstarijeg člana porodice i nećete pogrešiti.

lav (22. 6. - 23. 8.)
S nekim kolegama ste ostvarili odnos koji je, pre svega, prijateljski, a manje formalan, i to je sasvim u redu. Problema zbog toga nećete imati, već samo koristi. Očekujte novčani dobitak.

devica (24. 8. - 23. 9.)
Ništa vas ne može iznenaditi. Imate samopouzdanja i posao obavljate bez greške. Finansijska situacija i dalje dobra. Predstoje vam lepi trenuci na emotivnom planu. Zdravlje stabilno.

vaga (24. 9. - 23. 10.)
Očekujte poziv nekoga iz porodice ko je trenutno na putu. Nakon razgovora počećete da planirate put u inostranstvo. Trenutno nemate finansijskih mogućnosti, ali ćete rešiti taj problem uskoro.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)
Imate sreće da saznate sve što treba na vreme, čak i onda kada neko pokušava nešto da sakrije od vas. Imate finansijske poteškoće, ali prijatelj će vam pomoći.

strelac (23. 11. - 21. 12.)
Nakon malog problema na poslu stižu ohrabrujuće vesti. Novčani dobitak preko partnera. S njim se na mentalnom nivou odlično poklapate, što je jedan od preduslova za kvalitetan odnos.

jarac (21. 12. - 21. 1.)
Na poslu vaša inteligencija dolazi potpuno do izražaja, posebno danas. Imaćete spremno rešenje za nešto o čemu se doskoro često polemisalo. Predstoji vam lep izlazak. Zdravlje stabilno.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)
Danas ćete biti malo emotivno uzdrmani zbog nekoga u porodici. Nema razloga za brigu. Situacija će se srediti već u toku dana. Tajni susret s nekim ko je mlađi od vas i čija vam energija prija.

ribe (20. 2. - 20. 3.)
Moguće su male poteškoće u komunikaciji sa ženskom osobom na poslu. To neće uticati na kvalitet rada, samo će atmosfera biti neprijatna. Inače,ovo je pravi dan za vas na ljubavnom planu.
__________________
I See You

Skorpija is offline   Reply With Quote