View Single Post
Old 11-02-2011   #4
Skorpija
Registrovan
Domaćin
 
Skorpija's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Landskrona
Posts: 10,158
Default

Ovan - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Iskoristite prvih pet dana ovog perioda da učvrstite svoje inače dobre ljubavne odnose, jer nakon 5.2. počinje nešto neugodnije ljubavno razdoblje. Neki će osjećati samoću, neki pojačane čežnje, a neki silnu potrebu da pod svaku cijenu dominiraju u osobnim odnosima. Ništa od toga neće usrećiti voljenu osobu. Kontrolirajte se.

Bik - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Iz faze lagnog udvaranja vi ćete osvajati sve sigurnije, uspješnije i strastvenije. Kod mnogih će doći do poboljšanja ljubavnog života, ali i do iskušenja prejakih strasti. Ponekad nećete moći dočekati da izrazite emocije, a kod nekih bi se mogla javiti i ljubomora. U svakom slučaju, ljubavni život postat će bogatiji i dinamičniji.

Blizanci - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Potrebno je izdržati do 5.2. jer će se javiti još poneko ljubavno iskušenje ili praznina u odnosu. Od spomenutog datuma stvari kreću na bolje, a vama se opet vraća vjera u ljubav. Mnogi će s uspjehom obnoviti svoj seksualni život, a u tom će im partner i te kako pomoći. Oni koji su još sami bit će bolje prihvaćani u društvu.

Rak - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Ako ste bili ljubazni i ako je vaša veza čvrsta, ne trebate se brinuti kad nakon 5.2. počnu male praznine u osobnim odnosima. Ne postavljajte si suvišna pitanja i ne razbijajte glavu jer se radi o uobičajenom goidšnjem tranzitu Venere kad je ona najdalja od vašeg znaka. Odlično je vrijeme za ljubavno zatišje, inventure ili ljubavnu čekaonicu. Prilagodite se.

Lav - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Žarit ćete i paliti još prvi tjedan ovog perioda i to vrlo uspješno. Zaista ćete uživati, a neke ljubavne događaje možda ćete pamtiti cijeli život. Drugi tjedan donosi nešto mirniju privatnu sliku, ali i dalje stabilnu i kvalitetnu. Više ćete se posvetiti svakodnevnici, a manje blještavim izlascima i zabavama. Volite li se, više ćete zajedno biti doma.

Djevica - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Dok vi gunđate, ljubav vam izmiče iz ruke. Ako nije sasvim izmakla, nakon 5.2. stvari se polako dovode u red. Ponovno blistate, a voljena osoba opet vas gleda kao i nekad. Oprostit će vam vaše kritike, ako niste pretjerali. Pozivi za izlaske neće izostati, a oni koji su još sami imat će sve više prilika za nova poznanstrva.

Vaga - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Na jasan način izražavat ćete ljubav, a druga strana će vas uvažavati i podržavati. No nakon 5.2. malo će zaškripiti. Počinju dani kad teže nalazite emotivno ispunjenje, pa će neki pasti u zamku da ga traže tamo gdje ga ni nema. Neka znaju da je ovo redovno prolazno godišnje razdoblje kad će ljubav biti malo siromašnija, a vi njome manje ushićeni.

Škorpion - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Neće vam poći za rukom sve staviti pod kontrolu i zato ćete dramiti. Nakon 5.2. stvari će ići nešto lakše, ali s ništa manje dramatizacije s vaše strane. Opet ćete naći neki novi razlog da povisite ton, a kod nekih bi se mogla javiti i bezrazložna ljubomora. Važno je da se kontrolirate i ako nemate argumenata ne ulazite u rasprave.

Strijelac - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Do 5.2. Venera je još u vašem znaku pa to iskoristite da uživate, udvarate, osvajate ili što je već potrebno. Nakon tog datuma počinje malo diskretnije ljubavno razdoblje u kojem ćete uglavnom poraditi na učvršćivanju postojećeg odnosa. Stvari će postati tiše, ali i dalje vrlo dobre. Zračit ćete samopouzdanjem koje će biti vaša dobitna kombinacija.

Jarac - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Nakon lagane pripreme u kojoj ćete se posebno dobro poslužiti vlastitom maštom, od 5.2. počinje vaše intenzivnije ljubavno razdoblje jer Venera ulazi u vaš znak. Postajete privlačniji i skloniji ljubavi. Primjećujete da vas osobe suprotnog spola sve više oblijeću, a i sami ste nekako podatniji. Veze postaju bogatije, a vi bolje uživate.

Vodenjak - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Društvo, izlasci, zabave, kretanja, putovanja – sve će vas to zaista ispunjavati još prvi tjedan ovog perioda. Bit će vam lijepo, bilo da ste sami, bilo u paru. Drugi tjedan donosi manje intenzivnih druženja, ali više mašte i više intimnosti. Mnogi će se zatvoriti u svoj svijet ili provoditi vrijeme u društvu partnera u miru svog doma.

Ribe - Ljubavni horoskop
01.02. - 15.02. 2011.
Još malo mrzovolje ili bezvoljnosti s vaše strane ugrožavat će vaš ljubavni život prvi tjedan ovog razdoblja. No od drugog tjedna počinje nešto skladnije razdoblje kad ćete postati mrvicu opušteniji i otvoreniji prema drugima. Ojačat će prijateljski pristup prema drugoj strani i to će vam donijeti svjež vjetar u vezu. Oni koji još nemaju partnera, neka ga potraže preko prijatelja.
__________________
I See You

Skorpija is offline   Reply With Quote