View Single Post
Old 04-06-2010   #1
Rarica
Registrovan
Prijatelj
 
Rarica's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,941
Default Mihajlović preuzeo Fiorentinu!

Mihajlović preuzeo Fiorentinu!



Fiorentina je i zvanično potvrdila da je Siniša Mihajlović imenovan za novog trenera ekipe. Srpski stručnjak će na klupi kluba iz Firence naslediti Ćezarea Prandelija koji će preuzeti reprezentaciju Italije nakon Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Mihajlović, koji je nedavno napustio mesto šefa stručnog štaba Katanije, u prethodnom periodu je bio povezivan i sa Interom i Sampdorijom.

Srbin će u petak, tačno u podne, biti predstavljen na "Artemio Frankiju".

Fiorentina: Čeka se Miha, stiže D’Agostino


U iščekivanju zvanične promocije Siniše Mihajlovića u novog trenera Fiorentine (u petak je najavljeno njegovo predstavljanje na "Artemio Frankiju"), klub iz Firence je, u međuvremenu, obezbedio srpskom stručnjaku prvo pojačanje za narednu sezonu. Radi se, naime, o dosadašnjem veznom igraču Udinezea, Gaetanu D’Agostinu, čiji će transfer ljubičaste koštati približno deset miliona evra, preneli su italijanski mediji. Ugovor, doduše, još uvek nije potpisan, što je potvrdio i sam igrač, ali navodi se da sve ide željenim tokom, pa bi u narednih dan, dva trebalo da usledi i zvanična potvrda ovog transfera.

- Znam da su pregovori u toku, u završnoj su fazi, nije još sve gotovo, ali nadam se da će uskoro biti. Bio bih veoma srećan ako bi se transfer ostvario. Firenca je divno mesto… - rekao je nedavno D’Agostino, momak rođen u Palermu, koji je 3. juna napunio 28. godina, a pre Udinezea, u kojem je od 2006. godine, igrao je za Romu i Bari.
__________________
"Stiže proleće,
žao mi je svih onih kojima to nije važno."
Rarica is offline   Reply With Quote
Sponsored Links