View Single Post
Old 25-02-2010   #26
dido
Registrovan
Dobar
 
Join Date: Oct 2008
Location: rodna gruda
Godine: 43
Posts: 1,181
Default

среда, 24. феб 2010, 15:32 -> 21:25
Гонзалес спасао Московљане

ЦСКА - Севиља 1:1

Невероватан гол Марка Гонзалеса оставља реванш меч прилично отвореним. Негредо довео госте у вођство, али неодбрањив ударац Гонзалеса са више од 30 метара доноси изједначење. Красић солидан.
Хладна руска зима ипак је пријала домаћину много више него гостима који су навикли на топло време. Руси доминирали читав меч, а на крају се борили за бод.
ЦСКА - Севиља 1:1


Руси су одлично отворили утакмицу, Красић, као и увек, врло опасан, а придошлица из Венлоа Хонда задавао је гостима огромне проблеме.
Иако му је ово прва европска утакмица, Хонда је показао да уме да игра фудбал, а деловало је као да је читав живот играо против великих екипа.
Опробао је шут са дистанце, али је био за мало непрецизан. Красић је такође замарао противнике, био просто неухватљив, али "армејци" нису имали завршницу.
Иако су се до тада бранили, и иако нису навикли на веома хладно време у Москви, гости из топле Шпаније долазе до вођства.
Хесус Навас је убацио лопту са стране, она је дошла до Негреда коме није било тешко да савлада одличног Акинфејева.
Домаћи су се разбеснели и наставили са прилично офанзивном игром. Алдоњин је имао сјајну прилику, али је шутирао тик уз стативу.


Имали су "армејци" још неколико прилика, али лопта једноставно није хтела у мрежу. Све до 66. минута.
Марк Гонзалес, појачање ЦСКА са почетка сезоне, повукао је лопту, "опалио" по њој са велике удаљености, а до тада одлични Палоп могао је само погледом да је испрати до мреже.
Више него заслужено изједначење домаћима је дало снаге, па су притисли госте више него у првом делу.
Могли су домаћи и до целог плена да је Нецид имао више среће пред сам крај меча, али је резултат на семафору остао непромењен, па ће обе екипе потражити победу у реваншу.
За Московљане играли Акинфејев, Шемберас, Игнашевич, Алексеј Березуцки, Марк Гонзалес, Красић, Хонда, Алдоњин, Василиј Березуцки, Шеников, Нецид. Играо је и Мамаев. На клупи су: Чепчугов, Набабкин, Одија, Гиљерм, Рахимић, Олисех.
Састав Севиље: Палоп, Фацио, Адријано, Хесус Навас, Зокора, Ренато, Ескуде, Фернандо Наваро, Негредо, Ромарик, Станкевичијус. Играли су и Пероти, Кануте и Акоста. На клупи су остали Хави Варас, Драгутиновић, Душер, Лоло.
dido is offline   Reply With Quote