View Single Post
Old 24-02-2010   #23
dido
Registrovan
Dobar
 
Join Date: Oct 2008
Location: rodna gruda
Godine: 43
Posts: 1,181
Default

Stutgart hrabar, Olimpijakos nemoćan
23.02.10. 23:450Domaćini nisu iskoristili prednost svog terena u utakmicama Lige šampiona odigranim u utorak. Olimpijakos je na prepunom Karaiskakiju poražen sa 0:1 od strane Bordoa. Gosti su bili konkretniji iskoristivši jednu od svojih prilika, dok su domaći igrači previše komplikovali, ali i grešili.

Sa druge strane Štutgart je protiv Barselone igrao "kao mašina", ali su brojne neiskorišćene prilike na kraju kažnjene izjednačujućim pogotkom Ibrahimovića. Nemci su hrabro dočekali Barselonu i od samog početka su pozakali da se neće samo braniti. To je i nagrađeno u 25. minutu kada je Kakau zatresao mrežu gostiju, a prednost je mogla da bude i veća da su domaćini iskoristili brojne šanse.

Kazna je stigla početkom drugog poluvremena kada je Ibrahimoviću ostavljeno dovoljno prostora da dva puta šutira na gol iz neposredne blizine. I dok je prvi šut golman Leman uspeo da odbije, lopta je ponovo došla do Ibrahimovića koji je iz drugog pokušaja uspeo da izjednači rezultat. Zdravko Kuzmanović susret je počeo na klupi, ali je u igru ušao u 58. minutu.
dido is offline   Reply With Quote