View Single Post
Old 24-09-2009   #7
superbaka
Registrovan
Domaćin
 
superbaka's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: nova varos
Posts: 16,390
Default

Sead Šećirović uhapšen u BiHKategorija: NOVI PAZAR Bosanska policija uhapsila Seada Šećirovića iz Novog Pazara, za kojim su tragali srpki i crnogorski policajci pod sumnjom da je nasumice nožem napadao građane. Šećerović priznao odgovornost za napade nožem.

Sead Šećerović Novopazarac Sead Šećerović uhapšen je sinoć nešto pre ponoći u jednom ugositeljskom objektu u Sarajevu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo u pokušaju, potvrdio je Tanjugu portparol MUP-a kantona Sarajevo Irfan Nesić.

Nesić kaže da je Šećerović ispitan neposredno po hapšenju i ponovo danas, kao i da će uhapšeni, koji je priznao delo za koje se tereti, biti predat kantonalnom tužilaštvu.

"Uhapšeni je priznao da je 20. septembra na brdu Mojmilo napao jednog mladića nakon čega je izvršen i pretres njegovog stana u kome je nađen nož sa kojim je najverovatnije počinjeno to krivično delo, kao i drugi predmeti koji će biti obrađeni tokom istrage", rekao je Nesić.

Nesić je napomenuo da su nadležni organi BiH u stalnom kontaktu sa srpskom i crnogorskom policijo ... više Komentara: (0)23/09/2009 SYSTEM Šećerović uhapšen u BiHKategorija: NOVI PAZAR Novi Pazar, Sarajevo -- Novopazarac Sead Šećerović za kojim su tragale policije Srbije i Crne Gore pod sumnjom da je nasumice nožem napadao građane, uhapšen je na teritoriji BiH.

Pošto je posle pet pokušaja ubistva usred bela dana na novopazarskim ulicama Šećerovića (24) identifikovala novopazarska policija, on je prebegao, kako se veruje prvo u Crnu Goru, a potom i u BiH.

Šećerović je uhapšen sinoć u BiH i on je, kako se za sada zna, imao dva pokušaja ubistva nasumice nožem na području teritorije te države.

Nadležni organi u Srbiji su, kako je rečeno, u kontaktu sa kolegama iz BiH u vezi sa ovim hapšenjem.Komentara: (0)23/09/2009 SYSTEM Šećerović uhapšen u SarajevuKategorija: NOVI PAZAR SARAJEVO - Novopazarac Sead Šećerović (25) uhapšen je sinoć nešto pre ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Sarajevu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo u pokušaju, potvrdio je danas Tanjugu portparol MUP-a kantona Sarajevo Irfan Nesić.

Nesić kaže da je Šećerovih ispitan neposredno po hapšenju i ponovo danas, kao i da će uhapšeni, koji je priznao delo za koje se tereti, biti predat kantonalnom tužilaštvu.

"Uhapšeni je priznao da je 20. septembra na brdu Mojmilo napao jednog mladića nakon čega je izvršen i pretres njegovog stana u kome je nađen nož sa kojim je najverovatnije počinjeno to krivično delo, kao i drugi predmeti koji će biti obrađeni tokom istrage", rekao je Nesić.

On je napomenuo da su nadležni organi BiH u stalnom kontaktu sa srpskom i crnogorskom policijom i veruje da će, kako je rekao, ovaj slučaj biti rešen u skladu sa zakonom, običajima i međunarodne pravne pomoći.

Šećerović se sumnjiči za pet ubistava u pokušaju u Novom Pazaru, kada je ničim izaz ... više Komentara: (0)
__________________
superbaka is offline   Reply With Quote