Thread: Audi_a6
View Single Post
Old 21-03-2009   #36
adnan
Registrovan
Domaćin
 
adnan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Uppsala, Svedska
Godine: 58
Posts: 6,066
Default

Ja neznam nemacki a koliko sam razumeo ovo je izbor citalaca Auto Motor und Sport i oni su glasali da je Audi najbolji auto 2008 i 2009. Ja mogu da te zatrpam linkovima gde su citaoci drugih novina glasali da najbolji BMW.

http://www.vibilagare.se/zino.aspx?articleID=12307
http://www.bavaria.no/Portals/40/Doc...-BMW_maj08.pdf

Ovo je gore na svedskom, evo i na nemackom:

http://www.sportauto-online.de/aktue...3023_14550.hbs

Ako treba jos reci mogu da nadjem linkova koliko hoces. Znam da i ti mozes da nadjes jos glasanja gde je pobedio Audi, a sigurno je i Mercedes pobedjivao.

Meni ta glasanja uopste nisu merodavna. Znas li koji je auto godine 2009? Opel Insignia, a prosle godine godine bio Fiat 500, a godinu pre njega Ford S Max. Ja moje auto ne bi dao za sva tri zajedno.

Evo link pa vidi koja su sve auta osvajala pobede: http://www.caroftheyear.org/

Ja ti opet kazem da cijena igra veliku ulogu u testovima. I ne uporedjuju ista auta. Ovaj test sto sam ja stavio testirali su dizele od 3 litra radne zapremine. Izabrali su A6 3.0 TDi Quattro a BMW je zadnja vuca i 530 d. Zasto nisu izabrali BMW 535 xd koji je isto 3 litra ali sa 286 KS i pogonom na sva cetiri tocka?

Ovu temu cini mi se samo ti i ja citamo jer ljude ovakva natezanja obicno zamaraju i obicno ne citaju sto se pise u temama gde se preteruje. Zato predlazem da ovde zavrsimi diskusiju jer ne postoji nacin da me ubedis da je Audi bolji. Uzivaj ti u tvom Audiju a ja cu u mom BMW-u a ako se negde sretnemo mozemo da "odmerimo snage".

Pozzzz
__________________
SVE JE RELATIVNO
_______________
http://atko.se
adnan is offline   Reply With Quote