View Single Post
Old 27-12-2007   #1
Tahirovce
Admin
Domaćin
 
Tahirovce's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sjenica
Godine: 44
Posts: 30,234
Default Sjenicki Gimnazijalci U Kvizu ''zdravo Evropo''

Od 138 srednjih škola u Srbiji, na inicijalnom testiranju za takmičenje u kvizu ''Zdravo Evropo'', koji organizuje kulturno-obrazovni program RTS, učestvovali su učenici iz 105 škola, među kojima su 32 škole obezbedile plasman za takmičenje. Ekipa učenika gimnazije ''Jezdimir Lović'' iz Sjenice, koju čine: Ahmet Hadžiahmetagić, Adi Gašanin i Borko Vranić, zauzela je 24-to mesto.
''Na radost i zadovoljstvo i učenika i profesora, naša škola je i ove godine obezbedila plasman za učešće u kvizu ''Zdravo Evropo''. To potvrđuje činjenicu da učenici Sjeničke gimnazije tradicionalno postižu značajne rezultate, kako na različitim takmičenjima, tako i na prijemnim ispitima za sve fakultete. S toga, i ove godine očekujemo dobar rezultat'', rekao je za naš sajt Murat Baždarević, direktor gimnazije ''Jezdimir Lović'' u Sjenici.
Sjenička gimnazija za svoju takmičarsku ekipu organizuje pripremni program kojim koordinira profesor istorije Ismo Gicić. Snimanje prvih emisija kviza počeće krajem januara, a emitovanje na programu Radio-televizije Srbije počinje u martu.
Attached Images
File Type: jpg gimnazija.jpg (53.5 KB, 12 views)
__________________
Pravila postoje da bi ih krsili - Brend postoji da bi ga kopirali !
www.sjenica.com - www.biznisklub.com





Ove moje ruke, zavezane za te, ne daju mi da te ostavim. Bilo gdje da krenem
sa pameti skrenem, mogu samo tebi da se vratim...

Tahirovce is offline   Reply With Quote
Sponsored Links