PDA

View Full Version : Alo: Kakav divan majski dan!


iSelektor
08-05-2015, 07:54
U Srbiji danas sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom od 24 do 28 stepeni. Jutros najtoplije u Negotinu - 16 stepeni, a najsvežije u Sjenici gde je jutros u sedam sati bilo četiri stepena Celzijusovih.



http://www.alo.rs/resources/img/30-04-2015/single_news/2038046-prolece.jpg
Proleće | Foto: Profimedia



U Novom Sadu i Beogradu izmereno je 15, a na Paliću, u Banatskom Karlovcu i Valjevu 14 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


U Somboru, Zrenjaninu, Loznici, Sremskoj Mitrovici i Kraljevu izmereno je 13, a u Kikindi, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Kruševcu, Nišu i Zaječaru 12 stepeni.

U Kragujevcu, na Zlatiboru, u Ćupriji i Leskovcu izmereno je 11, Požegi i Vranju 10, na Crnom Vrhu, u Kuršumliji i Dimitrovgradu devet, a na Kopaoniku sedam stepeni.
Tokom dana, najniža temperatura vazduha kretaće se od devet do 14 stepeni, a vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni.

I u Beogradu će biti sunčano i toplo vreme sa slabim severnim i severoistočnim vetrom.

Najniža temperatura vazduha iznosiće 13, a najviša 26 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 15. maja,
u subotu biti pretežno sunčano i toplo vreme, a posle podne u jugozapadnim i južnim krajevima očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina.

U nedelju se očekuje naoblačenje, malo svežije vreme, a posle podne i uveče pljuskovi i grmljavina.
U ponedeljak će biti još malo svežije vreme, na severozapadu pretežno sunčano, a u ostalim krajevima ponegde još s kratkotrajnom kišom i grmljavinom.

Od utorka će biti pretežno sunčano i toplo vreme.