PDA

View Full Version : Blic: Zbog izlivanja Južne Morave kod Djunisa zatvorena traka


iSelektor
08-04-2015, 08:33
Zbog izlivanja Južne Morave na putu kod mesta Djunis za saobraćaj je zatvorena traka u smeru Kaonik - Deligrad, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMS S).
http://www.blic.rs/data/images/2015-02-08/570846_leskovac04grdelicajuzna-moravafoto-m-ivanovic_f.jpg?ver=1428472137 Saobraćaj se obavlja naizmeničnim propuštanjem vozila drugom trakom Deligrad - Kaonik, uz asistenciju saobraćajne policije.

Sinoć oko 19 časova normalizovan je saobraćaj na državnom putu, deonica Niška Banja - Dimitrovgrad, kod naselja Prosek, a normalizacija važi za sve kategorije vozila.



Zimski uslovi vožnje vozače očekuju u višim predelima Valjeva, Nove Varoši, Sjenice, preko Borove glave i na Kopaoniku, pa im se skreće pažnja da obavezno poseduju zimsku opremu.

Na vozače se apeluje da budu oprezni na deonicama na kojima je moguća pojava odrona i klizišta, jer su oni vrlo čest uzrok potpunih ili privremenih prekida u saobraćaju.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih
vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.
Vremenske prilike danas će nepogodno uticati na puteve u južnim krajevima, dok će u severnom delu zemlje dolaziti do više sunčanih intervala.

Danas, odnosno sutra, u periodu od od sedam do 17 časova doći će do izmene režima saobraćaja na delu državnog puta od naplatne stanice Bubanj Potok do petlje Mali Požarevac, u oba smera autoputa Beograd - Niš i Niš - Beograd, zbog radova na sanaciji kolovoza.

Na delu puta na obilaznici oko Beograda, Ostružnički most - desna strana, smer od Dobanovaca ka Ostružnici, danas, odnosno sutra, u okviru redovnog održavanja izvodiće se radovi na čišćenju i pranju kolovozne površine sa pešačko-revizionom stazom