PDA

View Full Version : Zaplenjen eksploziv, privedena tri Srbina


sultan
27-04-2008, 15:20
(ovo nije terorizam, a kad je musliman upleten u ovakvo nešto nama je i tz. vehabija i terorista, koja kontradiktornost !!!)

Pripadnici Kosovske policijske službe (KPS) zaplenili su oko četiri kilograma plastičnog eksploziva u severnom delu Kosovske Mitrovice i priveli tri osumnjičene osobe srpske nacionalnosti, potvrdio je Tanjugu regionalni portparol KPS Besim Hoti.

Prema njegovim rečima, policija je juče oko 13 časova u ulici Kralja Petra u severnoj Kosovskoj Mitrovici vršila kontrolu dve privatne kuće i tom prilikom je u jednoj pronašla više od tri kilograma plastičnog eksploziva TNT i uhapsila dva osumnjičena lica srpske nacionalnosti stara 17 odnosno 21 godinu.
U drugoj privatnoj kući zaplenjena je automatska puška AK- 47 i 29 metaka, jedan pištolj kalibra 7,65 mm i uhapšeno je još jedno osumnjičeno lice srpske nacionalnosti starosti 20 godine iz Beograda.
“Po odluci međunarodnog javnog tužioca dvojica osumnjičenih koji su stanovnici Kosova pušteni su iz pritvora da se brane sa slobode dok je u pritvoru zbog dalje istražne procedure zadržan osumnjičeni iz Beograda jer nije stanovnik Kosova”, kazao je Hoti.

Blic

Vid' sta rade ovi pravoslavni teroristi.. !!!

iSelektor
28-04-2008, 04:25
Boze sultane koje gluposti ti pises...
Svaki koji to radi je terorista i ostace...
I molio bih te nekada i nesto pametno da napises a ne samo ove tvoje "minirajuce" postove?
U svakom zitu ima kukolja i nemoj sve da globalizujes...
Ni ti nikada neces reci lose za svoje i ako ima zita, tako nece ni blic... vec tu istu vest nadjes na drugom mestu pa uporedis...

Naravoucinije... ako si sultan, zasto setas po "BLICU"???

Pozzz Tahirovic