PDA

View Full Version : Jasmin Selmanovic promovisao novi spot za pesmu „Zbogom jedina“ – VIDEO


STRANAC
12-08-2014, 23:03
http://i.imgur.com/jqQ0MUo.png




Jasmin Jasko Selmanović imao je jako zapažen nastup na nedavno održanom muzičkom festivalu „Stari grad“ u Novom Pazaru.

Takmičenje je završio na četvrtoj poziciji sa samo jednim bodom zaostatka za trećeplasiranom takmičarkom.
U ovako jakoj konkurenciji, poznatih i priznatih imena domaće muzičke scene, Selmanovićev uspeh moze se okarakterisati izuzetno uspešnim.

Jasmin je u poslednje vreme intezivirao svoje muzičko delovanje, tako da je često i rado viđen gost klubova Sjenici i okolini.
Učešćem na ovom festivalu pokazao je da se rad i trud isplate, te predstavio sebe na najbolji mogući način i ukazao na pravac kojim će se kretati u budućnosti.

Jaku notu njegom nastupu i njegovom muzičkom životu je dao i video spot koji je Jasmin uradio za pesmu „Zbogom jedina“.

Ovaj fantastični spot urađen je jako pažljivo, vrlo kvalitetno i profesionlano, i ovu predivnu pesmu učinio kompletnom te je vinuo u sam vrh muzičkog stvaralaštva naše scene.

Nadamo se da će Jasmin nastaviti dosadašnjim tempom rada i tako odušeljavati svoje fanove i ljude koji cene i prate njegov rad.

Redakcija www.SJENICA.com - Oficijelni sajt grada Sjenica (http://www.SJENICA.com)


Jasmin Selmanovic Zbogom Jedina 2014 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1nmJMC0-j6s&list=UUsJuQXxmxaWRI5IWFgcUBdA)


Izvor: Jasmin Selmanović promovisao novi spot za pesmu "Zbogom jedina" - VIDEO | www.SJENICA.com - Oficijelni sajt grada Sjenica (http://www.SJENICA.com) Jasmin SelmanoviC promovisao novi spot za pesmu "Zbogom jedina" - VIDEO | www.SJENICA.com (http://www.sjenica.com/2014/08/jasmin-selmanovic-promovisao-novi-spot-za-pesmu-zbogom-jedina-video/#ixzz3ADK4c6u0)
Follow us: @sjenicacom on Twitter