PDA

View Full Version : U Sjenici Otvoren Prvi ZajedniČki KorisniČki Servis


Tahirovce
05-03-2008, 11:53
NA JEDNOM MESTU INERNET, MOBILNA I FIKSNA TELEFONIJA

U oblasti telekomunikacija, na teritoriji sjeničke opštine, poslednjih godina postignut je značajan uspeh. Prvi put se dešava da ima više slobodnih telefonskih priključaka nego zahteva za istim. A u skladu sa novim konceptom Telekoma, ovih dana je u Sjenici, u prostoru krisničkog servisa fiksne telefonije, otvoren novi, zajednički korisnički servis, koji objedinjuje usluge interneta, mobilne i fiksne telefonije.
''Broj telefonskih priključaka u odnosu na broj stanovnika, naglo raste od 2004.godine, od kada su počela velika investiciona ulaganja. Instalirano je 46.249, a u upotrebi je 36.859. telefonskih priključaka. Izvršna jedinica Novi Pazar, koja, pored Novog Pazara pokriva i opštine Sjenica i Tutin, na kraju 2007.godine bila je, u svojoj regiji, prva Izvršna jedinica koja je u potpunosti digitalizovana, odnosno na čijem području više nema mehaničkih centrala, niti dvojnih telefonskih priključaka'', rekao je u izjavi za medije, prilikom svečanog otvaranja zajedničkog korisničkog servisa u Sjenici, direktor Izvršne jedinice Novi Pazar Daut Kamberović.
U ime Mobilne telefonije Srbije, koja je od samog početka rada značajno prisutna i u ovom kraju, menadžer Regije Istok, Tatjana Premović je izjavila da je u Sjenici i okolini instalirano šest baznih stanica, i da je u planu postavljanje još četiri nove, kao i instaliranje bazne stanice treće generacije. Tako će – rekla je Premović – i stanovnicima sjeničke opštine biti omogućeno, da preko 3G mreže koriste zanimljive i moderne servise vrhunske tehnologije.
Sve usluge korisnika iz oblasti interneta, mobilne i fiksne telefonije, kao i prodaja atraktivnih paketa mobilne telefonije, u zajedničkom korisničkom servisu u Sjenici, biće dostupne radnim danima od 8 do 16 časova

unnamed
05-03-2008, 14:00
otvoren novi, zajednički korisnički servis, koji objedinjuje usluge interneta, mobilne i fiksne telefonije


jel moze neko ovo malo da mi pojasni, sta to znaci?

Tahirovce
05-03-2008, 14:32
zajednicki korisnicki servis,za internet ,mobilnu i fiksnu telefoniju,sve ti je receno
na jednom mestu mozes da se informises,napravis ugovor,pitas sta ti nije jasno,da se zalis na uslugu i sl.
ili te neka usluga konkretno interesuje?....

supergirl
06-03-2008, 13:38
Sta ce to kom?!
Imas sve lijepo,nebitno sto je odvojeno1
Po meni,to je malo tafra!
Il' ce prije bit da se ne razumijem :) !

Tahirovce
06-03-2008, 13:53
i aj bih rekao da se ne razumes:psssst:.....

Sejo
12-03-2008, 16:17
Ima li slika od Tatjane Premovic:)!!!

iSelektor
13-03-2008, 14:28
Sta ce to kom?!
Imas sve lijepo,nebitno sto je odvojeno1
Po meni,to je malo tafra!
Il' ce prije bit da se ne razumijem :) !

Hahahah cuj tafra, pa supergirl, ne upravljaju time sjenicaci, pa da to bude tafra, vec neko iz beograda ili novog pazara.
Radi se kao i svuda u svijetu, nudi se servis i usluga za vise stvari na jednom mestu!

Super je ova stvar i vijest, da se sve to priblizi malo gradjanima i udje se u drugacije odnose... mislim da i stariji dobiju sansu da shvate mobilnu telefoniju, kompjuter, internet, lako je nama mladima, nadam se bar!!!

I mene interesuje slika od Tatjane, ko i Seja!

Pozzz 8)

Tahirovce
13-03-2008, 15:32
Tu vec nemogu da vam pomognem.....

supergirl
13-03-2008, 20:58
Hahahah cuj tafra, pa supergirl, ne upravljaju time sjenicaci, pa da to bude tafra, vec neko iz beograda ili novog pazara.

I mene interesuje slika od Tatjane, ko i Seja!
:)

Nema vezze,Resko, bitno je da si ti avatar vratio!
Ovako smo te navikli i nemoj vise da mijenjas