PDA

View Full Version : Ubili direktora metalnim šipkama!


iSelektor
17-06-2014, 16:23
Radnici su direktora udarali metalnim šipkama i on je vrlo brzo podlegao povredama. Povređeni su i generalni menadžer i obezbeđenje. Oni su prvo prevezeni u bolnicu, a potom pušteni, dok je generalni direktor preminuo na putu do bolnice

http://i.imgur.com/3PetGiq.jpg

On je rekao da su radnici, dok je trajao sastanak rukovodstva, počeli da ih gađaju kamenicama. U jednom trenutku generalni direktor Mahesvari je pogledao kroz prozor u masu i dobio dva udarca kamenjem u glavu. Prema rečima Singa, direktor se onesvestio, a u tom trenutku je gomila radnika upala u kancelariju.

Radnici su direktora udarali metalnim šipkama i on je vrlo brzo podlegao povredama. Povređeni su i generalni menadžer i obezbeđenje. Oni su prvo prevezeni u bolnicu, a potom pušteni, dok je generalni direktor preminuo na putu do bolnice, saopštila je policija.

Zapadni Bengal u kome se ovo dogodilo, poznat je po borbenim radničkim udruženjima, koje podržavaju političke partije. Opozicija je odbila svaku povezanost sa ovim napadom i zatražila nezavisnu istragu pre bilo kakvih optužbi.

Vladini predstavnici saopštili su da neće tolerisati nasilje radničkih sindikata i najoštrije su osudili ubistvo ističući da “u demokratiji nema mesta nasilju”.

U međuvremenu je fabrika zatvorena na neodređeno vreme.

Telegraf