PDA

View Full Version : Pristup sistemu Skype s telefona


Tahirovce
19-02-2008, 18:14
Pristup sistemu Skype s telefona

IM+ FOR SKYPE FOR SYMBIAN OS SERIES 60

Ova verzija programa IM+ specijalizovana je za pristup Skypeu, najpopularnijem sistemu za glasovnu komunikaciju preko Interneta. Uslovi za korišcenje tog sistema su otvoren nalog i nešto novca na racunu. Cene razgovara su niske, nekoliko centi po minutu, i stoga možete prilicno uštedeti ukoliko cesto caskate s prijateljima u inostranstvu. Postoji i mogucnost dolaznih (Skype-In) poziva, kada vas bližnji mogu pozvati iz bilo kog dela sveta - na vaš racun. Razgovori izmedu korisnika sistema Skype koji na svojim racunarima imaju instaliran istoimeni program su besplatni, ali se mobilnom operateru mora platiti cena po megabajtu prenetih informacija.
Cena od 15 USD obuhvata i sve buduce verzije programa. Osim za operativni sistem Symbian, program postoji i u verzijama za Palm OS, sisteme J2ME, Windows Mobile Pocket PC i iPhone/iPod Touch. Program IM+ for Skype radi u svakom kutku na planeti, sa svim vrstama mreža (3G/GSM/CDMA) i nije mu potrebna bežicna (WiFi) mreža.

http://www.shapeservices.com/SCREENSHOTS/Skype/imskype.gif

SPECIJALIZOVANA VERZIJA PROGRAMA I.M+ radi kao napredan klijent za sistem Skype. Razgovarajte sa celim svetom po ceni neznatno vecoj od lokalnog poziva.

Verzija: 2.19
15 USD
1,15 MB
Link: http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=skype&platform=none (http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=skype&platform=none)