PDA

View Full Version : Snimanje razgovora


Tahirovce
19-02-2008, 18:11
Snimanje razgovora
SMART RECORDER FOR SYMBIAN OS SERIES 60

Mnogi noviji telefoni imaju opciju za snimanje razgovora, ali ne brinite ako je vaš telefon nema - evo jednostavnog rešenja. Smart Recorder jednim pritiskom na taster zapocinje snimanje razgovora ili privatnih zvucnih podsetnika na poslove koje treba obaviti. Datoteke se snimaju u memoriju telefona ili na dodatnu memorijsku karticu u aparatu. Program se može podesiti tako da bude „nevidljiv" i da radi u pozadini, a snimanje se aktivira cim telefon zazvoni ili se pozove neki broj - to je dobar nacin da utvrdite zašto je vaš telefonski racun visok. Programom se upravlja jednostavno: posle podešavanja u ponudjenim menijima, funkciju snimanja možete povezati s bilo kojim tasterom na tastaturi.

http://www.migital.com/shoppingcart/Images/screen_shots/smart_recorder/1.jpg http://www.migital.com/shoppingcart/Images/screen_shots/smart_recorder/2.jpg http://www.migital.com/shoppingcart/Images/screen_shots/smart_recorder/4.jpg

Verzija: 2
20 USD
226 KB
Link: http://www.migital.com/shoppingcart/Products.aspx?pid=10 (http://www.migital.com/shoppingcart/Products.aspx?pid=10)

Prijepoljka
19-02-2008, 19:21
Ne radi ti link.

Tahirovce
19-02-2008, 21:14
sad radi :) .....