PDA

View Full Version : U novoj sezoni do novih medalja


Tahirovce
13-02-2008, 16:35
U novoj sezoni do novih medalja

Takmičari najstarijeg i najuspešnijeg karate kluba ''Sjenica'' u Sjenici, kojim rukovode predsednik i trener Meaz Zenović i sportski direktor kluba Ismet Fazlić, uspešno su započeli i ovu takmičarsku sezonu.

Na Osmom međunarodnom karate turniru ''Sretenje'' 2008, održanom proteklog vikenda u Aranđelovcu, osvoili su ukupno 25 medalja: 4 zlatne, 11 srebrnih i 10 bronzanih.
U konkurenciji od oko 600 takmičara iz zemlje i inostranstva, ekipno prvo mesto i zlatnu medalju za Sjenicu, u pionirskoj ženskoj kategoriji osvoile su: Valida Hadžić, Adelisa Latović i Denaida Baždarević. Izvanredne rezultate ostvarila je i reprezentativka Srbije Fahira Fazlić, osvoivši dve medalje, pojedinačno i ekipno, u kategoriji nada. Među osvajačima medalja za KK ''Sjenica'', i u ostalim kategorijama bili su: Armin Mašović, Emrah Latović, Erman i Nejla Ademović, Emrah Balićevac, Bajramka Lakota, Semra Totić, Nikola Veličković, Marijana Radević, Zerina Avdović, Edina Mujagić, Edina Halilović i Damir Baždarević.
''Desetodnevne pripreme naše ekipe u Ulcinju, koje je sponzorisao Izet Latović, dale su rezultate na takmičenju u Aranđelovcu. Mi nastavlajmo sa svakodnevnim treninzima i nadamo se takođe dobrim rezultatima i na najjačem i najmasovnijem takmičenju Internacionalnog karate kupa za istočnu Evropu, koje će se u martu održati u Subotici'', rekao je trener Zenović.