PDA

View Full Version : Emtube


Tahirovce
10-02-2008, 19:36
EMTUBE

Koliko je YouTube popularan? Veoma je teško reci, a ne koristiti sve same superlative. Primera radi, dok još uvek traje štrajk scenarista u Americi, te je sadržaj TV programa znatno siromašniji, gledanje videa preko Interneta je poraslo nekoliko puta, a svakako najpopularniji sajt je YouTube. Ovaj sajt koriste i kandidati za americkog predsednika za svojevrstan kontakt sa publikom.
Gledanje YouTube sajta preko Symbian telefona je do sada bilo više nego komplikovano i veoma naporno. Zahvaljujuci poljskom programeru entuzijasti, sada je pred nama program emTube, koji ne samo da pušta video sa YouTube sajta, nego ima i nekoliko veoma korisnih opcija. Svakako je najvažnija osnovna opcija za pretragu, pa zatim preporuceni klipovi, najbolje ocenjeni, najgledaniji, vaši omiljeni...

http://www.symbian-freak.com/images/news/07/12/emtube08.jpg http://www.symbian-freak.com/images/news/07/12/emtube05.jpg http://www.symbian-freak.com/images/news/07/12/emtube07.jpg

Video može da se gleda nakon preuzimanja sa YouTube-a ili u streamingu. Za dekriptovanje se koriste libavcodec prilagodjen Symbian-u. Ipak, tu ima malih problema pošto se javlja povremeni gubitak sinhronizacije slike i tona, te vam savetujemo da povecate velicinu keša iz opcija. I na kraju, obratite pažnju koliki protok pravi video streaming.

AUTOR: SEBASTIAN JEDRUSZKICZ (EMTUBE.YOYO.PL)
VERZIJA: 1.0.9
CENA: BESPLATAN
PLATFORMA: S60V3
DOWNLOAD LINK: http://www.symbian-freak.com/news/007/12/emtube_freeware_flv_player_and_yt_client.htm (http://www.symbian-freak.com/news/007/12/emtube_freeware_flv_player_and_yt_client.htm)