PDA

View Full Version : SpecifiČna Lovna Sezona U Sjenici


Tahirovce
25-01-2008, 17:13
SPECIFIČNA LOVNA SEZONA U SJENICI


Do kraja lovne sezone na dozvoljenu vrstu divljači ostalo je nešto manje od mesec dana. Predsednik lovačkog udruženja ''Vrhovi'' u Sjenici Mensur Gičević, ovogodišnju lovnu sezonu ocenjuje specifičnom. Nije bilo značajnog odstrela, kaže, ali druženja i poseta svakako jeste.
Sjeničko lovište, kao jedno od većih u Srbiji, sa površinom od oko 105 hiljada hektara, privuklo je pažnju, ne samo lovaca iz Srbije, već i iz inostranstva. Ove godine zabeležene su posete lovaca iz Francuske, Rusije i Austrije. Gosti su otišli zadovoljni, iako nije bilo mnogo odstrela, kažu domaćini. Kraj lovne sezone, po ustaljenom običaju, obeležiće poseta lovaca pobratima iz Kragujevca. Loviće se divlja svinja u rezervatu Babinjače, a lovačko druženje pobratima biće organizovano 25, 26 i 27-og januara.

MajkaMaca
25-01-2008, 22:17
SPECIFIČNA LOVNA SEZONA U SJENICI


Ove godine zabeležene su posete lovaca iz Francuske, Rusije i Austrije. Gosti su otišli zadovoljni, iako nije bilo mnogo odstrela, kažu domaćini. Kraj lovne sezone, po ustaljenom običaju, obeležiće poseta lovaca pobratima iz Kragujevca. Loviće se divlja svinja u rezervatu Babinjače, a lovačko druženje pobratima biće organizovano 25, 26 i 27-og januara.

dosta im je sto su imali lijepo gostoprimstvo domacina,jos i da ponesu...e, ne moze i jare i pare...hahahaha...