PDA

View Full Version : Dva u jednom - i fiksni i mobilni telefon


iSelektor
15-01-2008, 18:52
Dva u jednom - i fiksni i mobilni telefon

Najpopularniji fiksni telefon ikada - sa brojčanikom na okretanje - od početka ove godine može da se kupi i kao mobilni, i to u crvenoj boji, zbog koje podseća na SOS telefon iz filmova o Betmenu i moćnim rendžerima. Telefon je prošao sve ateste i potpuno je optimizovan za rad u mobilnim mrežama širom sveta. Sve što nakon kupovine treba da se uradi jeste da se otvori poklopac i ubaci SIM kartica. Telefon će se „prikačiti” na mrežu i čak registrovati preostali iznos besplatnih minuta u mreži operatora čiju SIM karticu koristite i van nje. Zvuk zvona je prepoznatljivi stari „zvr, zvr”, a ima i opciju utišavanja. Zahvaljujući podršci za 900/1800/1900 MHz mreže telefona moguće ga je koristiti bilo gde u svetu. Na okruglom brojčaniku dodata je i opcija + (plus), što omogućava direktno obavljanje internacionalnih poziva. Postoji i PIN zaštita podataka, kao i opcija # (taraba), kako bi se mogla proveriti visina preostalog kredita na pripejd računima.

Ukoliko se odlučite za kupovinu ovog telefona i dobijete ga sa nekoliko ogrebotina i oštećenja - ne brinite! U pitanju je telefon ručne izrade, od delova sličnih telefona koji se više ne upotrebljavaju i zbog toga je svaki primerak autentičan.

Zbog svega ovoga, cena je vrlo visoka i u SAD iznosi 250 dolara. Možete ga kupiti preko bilo koje poznatije Internet prodavnice, za šta će vam biti potrebna validna Internet ili kreditna kartica. Za isporuku se ne brinite jer je podržana i naša zemlja. Što se ostalih podataka tiče, ističemo bateriju kapaciteta 2.000 mAh, koja obezbeđuje sate i sate razgovora, kao i dane i dane stendbaja.

Izvor: Mondo

Tahirovce
15-01-2008, 20:04
Orginalno nema sta,mada da ih dzabe dijele ja ga ne bih uzeo,ne svidja mi se....

adnan
15-01-2008, 20:50
Orginalno nema sta,mada da ih dzabe dijele ja ga ne bih uzeo,ne svidja mi se....


Svidja li ti se 250 dolara. :)

Tahirovce
15-01-2008, 20:52
ih jos ako je u kesuuu....

MajkaMaca
16-01-2008, 08:27
sigurno dobar...i uputstvo uz njega nije skup...treba razmislit,i to ozbiljno,sto vredi adnanovim telefonima kad nemaju uput za upotrebu...hahaha...