PDA

View Full Version : Mrkonjic i Sasa Mirkovic nameštaju Bekuti koncerte!


halilce
11-04-2013, 15:53
Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić i Saša Mirković po razrađenoj šemi organizuju koncerte Ani Bekuti, a sve te nastupe finansiraju gražani onih opština sa čijim je predsednicima ovaj dvojac u dobrim odnosima, piše Blic.
http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/mrka-i-mirko.jpg?thumbId=980352&fileSize=25406&lastModified=1365660106000&contentType=image/jpeg Ministar Mrkonjić obeća sređivanje puteva u zamenu za organizovanje koncerta Ane Bekute, a novac iz opštinskog budžeta biva isplaćen preko produkcijske kuće "Beoton", koju je osnovao Saša Mirković.
- Takve vrste ucena i pritisak su degutanti i protivzakoniti. Meni nije jasno kako premijer Dačić toleriše takvog ministra. Ako je sve tačno, jedino je neosporna ljubav, sve ostalo je sporno i treba da bude predmet interesovanja nadležnih organa- kaže za Blic, Dragan Dobrašinović iz Koalicije za nadzor javnih finansija.
Sličan princip dogovora završen je u Gornjem Milanovcu, gde je za 22. april zakazan koncert Ane Bekute na glavnom trgu povodom obeležavanja 160 godina od osnivanja grada. Dovođenje Bekute koštalo bi 700.000 dinara bez PDV-a.
- Nemam apsolutno nikakve veze sa njenim nastupom u tom gradu. Ne razgovaram ja sam predsednicima opštine o koncertima Bekute. Osim toga, mislim da ovo stvarno nije fer prema Bekuti- rekao je za Blic ministar Mrkonjić.