PDA

View Full Version : Igbala Ekremova bi u "Velikog Brata"


STRANAC
07-04-2013, 21:45
Iako su gotovo svi ljubitelji rijalitija očekivali da će se Ekremova lepša polovina pojaviti u “Farmi”, to se po svemu sudeći neće dogoditi jer je Igbala Jevrić dobila ponudu da učestvuje u konkurentskom “Velikom bratu”

Igbala Jevrić, supruga najpoznatijeg farmera iz Lisovića, trebalo bi ovih dana da odluči kada će se priključiti ostalim ukućanima na Košutnjaku.

"Čelnici “Emotiona” su preko Benija Čekića, koji je inače Ekremov menadžer, stupili u kontakt sa Igbalom i već nekoliko dana pregovaraju o njenom učešću u Velikom bratu. S obzirom na to da je Čekić višegodišnji kućni prijatelj i poslovni saradnik porodice Jevrić, postoji mogućnost da će upravo on ubediti Igbalu da se pojavi u šouu i dovesti je u Beograd, što bi sigurno izazvalo pravu senzaciju", kaže naš izvor i objašnjava zašto.

Emotion želi da svoj tim pojača suprugom internet zvezde: "Organizatori iz ove produkcijske kuće saznali su da je Igbala, iako nije obrazovana, kao ni njen suprug Ekrem, veoma duhovita i interesantna osoba i zaključili su da bi bila pun pogodak u ovom rijalitiju. Oni čak smatraju da bi njenim učešćem postigli enormnu gledanost, a za to su spremni da iskeširaju čak 5.000 evra nedeljno. Ubeđeni su da bi svi oni koji prate “Farmu” obratili pažnju i na šou “Veliki brat”, a Igbala bi bila jedina prava konkurencija svom suprugu, možda bi čak postala veća rijaliti zvezda od njega".

"U više navrata kontaktirali su sa mnom ljudi iz produkcijske kuće “Emotion”. Mogu vam samo reći da su jako zainteresovani za Igbalino pojavljivanje u Velikom bratu ", rekao je on, a na naše pitanje da li je tačno da Ekremovoj supruzi nude 5.000 evra nedeljno, menadžer je kazao: "Ponuda koju je Igbala dobila je odlična! Međutim, iz poslovnih razloga ne mogu da otkrijem o kojoj je svoti reč."

Ostaje da sačekamo i vidimo da li će Ekrem dobiti nelojalnu konkurenciju!