PDA

View Full Version : Memorijalni Kup ''abdulah Kostrebic''


Tahirovce
26-12-2007, 23:09
U OKVIRU KUPA SRBIJE ODRŽANO TAKMIČENJE U SMUČARSKOM TRČANJU


MEMORIJALNI KUP ''ABDULAH KOŠTREBIĆ''



U organizaciji smušarskog kluba ''Jelanak'' iz Sjenice, proteklog vikenda održan je tradicionalni memorijalni kup ''Abdulah Koštrebić''. Zbog nedostatka snega – i u Sjenici se to ponekad desi – takmičenje nije održano na poznatoj sjeničkoj stazi na Šancu, već na stazi Vodena Poljana na Zlataru. SK ''Jelenak'' i ove sezone biće domaćin i tehnički organizator Otvorenog prvenstva Srbije u smučarskom trčanju, koje će se održavati četvrtog, petog i šestog januara.
Memorijalni kup ''Abdulah Koštrebić'', okupio je ove godine 103 takmičara u svim kategorijama iz devet smučarskih klubova: ''Sarajevo'', ''Romanija'', ''Sokolac'', ''Širokača'' i ''Igman'' iz BiH; ''Trebaljevo'' iz Crne Gore i ''Zlatibor'', ''Sjenica'' i ''Jelenak'' iz Srbije. Direktor trke na ovom takmičenju bio je Murat Garibović, prvi trener reprezentacije Srbije u bijatlonu, a predsednik SK ''Jelenak'' Adnan Šmrković, bio je ujedno i predsednik organizacionog odbora takmičenja.
''Takmičenje je proteklo u najboljem redu, i mi kao organizatori smo veoma zadovoljni. Nadam se da će do državnog prvenstva biti dovoljno snega kako bi se takmičenje održalo na poznatoj sjeničkoj stazi na Šancu. To će zaista biti praznik, kako za našu Sjenicu, tako i za celu Srbiju, jer Sjenica je nosilac ovih sportova u Srbiji, pa i na Balkanu, a SK ''Jelenak'' je najbrojniji i najuspešniji klub. Očekujemo da će, kako država, tako i opština Sjenica, imati razumevanja i pomoći ovom klubu i našim takmičarima, koji nas dostojno prezentuju na svetskom, i Evropa kupovima'', rekao je za www.sjenica.com , predsednik SK ''Jelenak'' Adnan Šmrković.

adnan
27-12-2007, 10:12
Ko je pobedio?

Tahirovce
27-12-2007, 17:27
Damir Rastic....