PDA

View Full Version : U Novom Ruhu Do Novih Pobeda


Tahirovce
05-12-2007, 20:03
SVEČANO – RADNI TRENING KARATE KLUBA ''SJENICA''

U NOVOM RUHU DO NOVIH POBEDA



Članovi karate kluba ''Sjenica'' iz Sjenice, redovno održavaju treninge u improvizovanoj fiskulturnoj sali O.Š. ''Svetozar Marković''. I pored skromnih uslova, postižu se značajni rezultati. Za desetak dana nekoliko takmičara, inače državnih reprezentativaca iz ovog kluba, otputovaće u Sloveniju gde ih očekuje još jedan Internacionalni karate kup. Pripreme su u toku i očekuje se uspeh.
Ovih dana održan je i jedan svečano radni trening. ''Ovo je za nas jedan od najsvečanijih treninga u ovoj godini! Uspeli smo, uz pomoć sponzora, da obezbedimo šezdeset trenerki i šezdeset prsluka za naše takmičare. Po postignutim rezultatima postali smo prepoznatljiv tim, a sa novim trenerkama ćemo i izgledati kao tim. U novom ruhu krećemo u nove pobede, a ni rezultati neće izostati'', rekao je sportski direktor KK ''Sjenica'' Ismet Fazlić. On se u ime kluba zahvalio sponzorima, glavnom inicijatoru i ovog sponzorstva, Sjeničaninu koji živi i radi u Subotici Miloradu Mrviću, vlasniku firme za proizvodnju sportske opreme u Subotici Jasminu Hajdarpašiću, direktoru Elektrodistribucije u Sjenici Ćazimu Lakoti, kao i roditeljima koji su učestvovali u sponzorstvu.

GREENEYES
05-12-2007, 20:06
bas su slatki... :mrgreen:

MajkaMaca
05-12-2007, 20:11
Pozdrav sponzorima, sto su uva decja srca obradovali...sigurna sam u to da ce oni svojim rezultatima uzvratit svima...lijepa slika...

Daki.
05-12-2007, 20:24
Mahala, mashala...