PDA

View Full Version : Poginuo glumac Miki Rurk!


iSelektor
25-06-2012, 00:57
Poznati glumac nastradao u Švajcarskoj kada je vozeći snoubord velikom brzinom udario u drvo

http://img688.imageshack.us/img688/2290/mickeyrourke1592x427.png
RIP Mickey Rourke

Glumac Miki Rurk poginuo je danas u švajcarskom skijalištu Zermat vozeći snoubord. Očevici kažu da je Rurk, inače početnik na snoubordu, izgubio kontrolu na dasci i velikom brzinom udario u drvo.
Iako je ski-patrola hitno prevezla glumca u bolnicu, umro je na mestu od posledica udara. U trenutku nesreće, Rurk je imao kacigu na glavi i nije bio pod uticajem droga ni alkohola.
Poznati glumac na odmoru u popularnom ski-centru je bio sa porodicom i prijateljima.

(Izvor: Global Associated News)

halilce
25-06-2012, 01:14
Lepi Miki.zalosno.....a sinoc sam na tv Avali gledao neki film,u kojem glumi mafijaskog ubicu...

iSelektor
25-06-2012, 01:32
Global Associated News objavio još jednu u nizu izmišljenih vesti o smrti slavnih osoba, tvrdivši da je poznati glumac nastradao u Švajcarskoj dok je vozeći snoubord velikom brzinom udario u drvo

http://img688.imageshack.us/img688/2290/mickeyrourke1592x427.png

Još jedna u nizu lažnih vesti o smrti poznatih obišla je planetu brzinom munje: Glumac Miki Rurk poginuo je danas u švajcarskom skijalištu Zermat vozeći snoubord, navodi Global Associated News.
Na svu sreću, ispostavilo se da je reč o tzv HOAX informaciji, te da je slavni glumac ipak živ i zdrav! Pre Rurka isti izvori “sahranili su Džekija Čena, Vanilu Ajsa, Ovena Vilsona i još desetak slavnih holivudskih velikana.

Očevici ovog portala, koji se specijalizovao za izmišljanje neslanih šala navodno kažu da je Rurk, inače početnik na snoubordu, izgubio kontrolu na dasci i velikom brzinom udario u drvo.
“Iako je ski-patrola hitno prevezla glumca u bolnicu, umro je na mestu od posledica udara. U trenutku nesreće, Rurk je imao kacigu na glavi i nije bio pod uticajem droga ni alkohola. Poznati glumac na odmoru u popularnom ski-centru je bio sa porodicom i prijateljima”, navode “izvori” Global Associated News-a.

Izvor: telegraf

STRANAC
25-06-2012, 22:00
bar su imali citanost svi koji su objavili... :)