PDA

View Full Version : Aca Kostur snimao seks sa pevacicama


STRANAC
07-06-2012, 17:09
U stanu Aleksandra Miloševića, poznatijeg kao Aca Kostur, koji je likvidiran iz snajpera pre četiri godine, policija pronašla snimke devojaka sa estrade napravljene skrivenim kamerama.

http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/472/v247280p0.jpg

Kako Press saznaje, policija poseduje snimke kontroverznog biznismena Aleksandra Miloševića, poznatijeg pod nadimkom Aca Kostur, koji je u potaji snimao poznate pevačice, glumice i manekenke koje su se bavile prostitucijom.

Ovaj beogradski plejboj video-zapise je napravio skrivenim kamerama u svom stanu i lično ih arhivirao.

Izvori lista navode da bi eventualno pojavljivanje ovih snimaka u javnosti odjeknulo kao bomba, jer su na njima lica koja se gotovo svakodnevno mogu videti na TV ekranima i u novinskim stupcima.

Aca Kostur ubijen je u sačekuši 2008. godine. Javnosti je bio poznat po vezama sa pevačima I manekenkama. Kako se može čuti, gotovo da nema starlete koja se s njim nije "opustila" u krevetu, a on je sve to snimao.

Kada je ubijen policija je u njegovom stanu zaplenila sve te snimke. Mnoge od devojaka u vreme kad su snimci nastali bile su već poznate, a neke su se pročule tek kasnije. I stan u kom se odvijala elitna prostitucija poznat je široj javnosti s obzirom na to da je jedna pevačica snimila u njemu spot za svoju pesmu .

Većina devojaka koje su bile s njim i danas su poznate na polju elitne prostitucije. Neke od njih su se odricale druženja s njim. Poznato je i da se jedna premišljala da li da bude u vezi s njim ili s jednim poznatim fudbalerom i na kraju se odlučila za ovog drugog, navodi "Press".

(MONDO)

STRANAC
07-06-2012, 17:10
da li da bude u vezi s njim ili s jednim poznatim fudbalerom i na kraju se odlučila za ovog drugog

:-X: :-X:

bice svega,tek je pocelo da se odmotava klupko...
pominju se vec i imena nekih pevacica,uvelikooo...

Tahirovce
07-06-2012, 18:03
Mene ako ubiju u sacekusi, unistite mi tel i laptop :biggrin::biggrin: ...

iSelektor
07-06-2012, 21:00
jedva cekam te snimke... i znam gde se mogu gledati nonstop bez zabrane...
isto kao sto ima na tom sajtu seksa kod beogradske arene, pa politicara... bice i pevaljki!

joj jedva cekam da procure snimci!

a meni ako se nesto desi, ne sekirajte se... ja se nigde ne vidim, samo ON :P