PDA

View Full Version : Libija nudi posao


Tahirovce
05-06-2012, 18:40
http://www.sandzaknews.com/slikao.php?image=slike/vijest-5011.jpg (http://www.sandzaknews.com/slike/vijest-5011.jpg)


Medicinski radnici koji su bez posla sada mogu konkurisati u bolnici ‘’Zintat’’ u Libiji. To je omogućeno zahvaljujući dobroj saradnji Kancelarije za održivi razvoj, Vlade Republike Srbije i ambasade te afričke zemlje.

U bolnici ‘’Zintan’’ trenutno je slobodno 63 radna mesta, a s obzirom da se gradi veliki broj bolnica u Libiji može se očekivati da se taj broj poveća.

Na promociji mogućnosti upošljavanja u libijskim zdrastvenim ustanovama, koju je u Novom Pazaru organizovala Kancelarija za održivi razvoj, rečeno je da se na konkurs mogu javiti svi zainteresovani sa teritorije cele Srbije.

‘’S obzirom da je u Srbiji velika stopa nezaposlenosti, ovo je odlična šansa za posao’’ rekla je Nina Mihajlović, PR menadžer Kancelarije za održivi razvoj.

Na ovoj promociji su predstavljeni i uslovi za posao kao i povoljnosti koje bolnica Zintan nudi. Znanje jezika nije potrebno, a svi putni kao i troškovi smeštaja su plaćeni.

‘’Ova promocija je rezultat uspešne ekonomske posete diplomatskog kora Arapske i Afričke grupe koju su održali pre dva meseca ministar u Vladi Republike Srbije Sulejman Ugljanin i Kancelarija za održivi razvoj’’, rekla je Mihajlovićeva.

Sve potrebne informacije se mogu dobiti u Kancelariji za razvoj nedovoljno razvijenih područja u Novom Pazaru. Moftah Alseed iz Libijskog ministarstva zdravlja se ovom prilikom zahvalio ministru Sulejmanu Ugljaninu koji je inicijator ove posete.