PDA

View Full Version : Karate Klub ,,sjenica''


Tahirovce
28-09-2007, 17:47
KARATE KLUB ,,SJENICA''



SVEČANO URUČENJE MAJSTORSKIH TITULA



Karate klub ,,Sjenica'', koji je proglašen najuspešnijim klubom u Sjenici za prošlu godinu, sa ukupno 120 članova, od čega 50 takmičara, sada ima ukupno dvadeset majstora karatea. Na internacionalnom karate kampu u Ohridu, 13.avgusta ove godine, sedam članova ovog kluba izborilo se za crne pojaseve. Majstorske titule i crni pojasevi, novim majstorima karatea, svečano su uručeni pre par dana na redovnom treningu u sali o.š. Svetozar Marković. A troje reprezentativaca, članova ovog kluba, zajedno sa trenerom Zenovićem, otputovalo je u Mađarsku, gde se održava internacionalni kup evropskog i svetskog karaktera u Budimpešti.

Novim majstorima karatea: Arbenu Mašoviću, Kerimu i Nedimu Mahmutoviću, Adisu Drndiću, Aladinu Jahoviću, Muhamedu Dolovcu i Zerini Avdović, priznanja su svečano uručili sportski direktor kluba Ismet Fazlić i trener Meaz Zenović, a sponzor nagrada bio je Ekrem Kemo Mahmutović, vlasnik auto škole ,,Iris'' u Sjenici.

,,U našem klubu je, za četiri godine pod rukovodstvom trenera Meaza Zenovića, izškolovano ukupno dvadeset majstora karatea. Majstorske titule ove godine, osvoilo je sedam članova kluba, a Edina Mujagić je odbranila i izborila se za zvanje karate majstora crnog pojasa drugi dan, čime je dobila mogućnost da u klubu postane prvi asistent treneru Zenoviću'', rekao je za naš sajt sportski direktor Ismet Fazlić. On je izrazio nadu da će se u klubu nastaviti putem uspeha jer, kako kaže, rezultati ni do sada nisu izostajali, ali sa više majstora u klubu očekuje se još veći uspeh.

Na internacionalnom takmičenju u Budimpešti, kao drzavni reprezentativci u konkurenciji mlađih uzrasta učestvovaće, u užem sastavu reprezentacije, Fahira Fazlić, koja je na državnom prvenstvu osvoila srebrenu medalju, a u širem sastavu Nedim Mahmutović i Adelisa Latović. Reprezentativac Kenan Mahmutović, zbog povrede, neće učestvovati na ovom takmičenju, ali i pored toga, trener Zenović očekuje značajne rezultate.

supergirl
29-09-2007, 18:53
C,c,c,c...

Tahirovce
29-09-2007, 18:55
haj prevedi ovo?

askica
30-09-2007, 12:30
Svaka cast i puno uspeha u Madjarskoj svim nasim takmiracima...

supergirl
02-10-2007, 06:47
Ma,samo sam razmisljala na-pis!

Prevod:

E,moja Valida,a kad je tebi babo vik'o:"Treniraj,sine,nesto...evo,karate,na primer!",ti si se smijala,misleci trenirat nesto u Sj=gubit vrijeme, a sad kad citas ovo,zao ti je sto ga nisi poslusala. Tako ti i treba!



Ujedno,k'o sto rece Askica "Svaka cast i puno uspeha u Madjarskoj svim nasim takmiracima..."