PDA

View Full Version : Passat B7 R-Line


STRANAC
13-05-2012, 18:04
Iz Volkswagena stiže novi model koji je dobio R-Line tretman, koji ne treba mešati sa sportskim R modelima, a reč je o osveženoj verziji Passata za evropsko tržište.

Sama R-Line verzija sedan i karavan modela Passata biće pozicionirana između Comfortline i luksuzne Highline verzije nemačke kompanije.

http://www.autoportal.rs/news/Image/passat-r-line-1.jpg

Kada je reč o spoljašnjosti, razlike između R-Line i regularnog modela se, pre svega, ogledaju u novom prednjem braniku sa većim usisnicima za vazduh i integrisanim svetlima za maglu, krovni spojler (na karavanu), odnosno na prtljažniku (kod sedan verzije), R-Line oznaku, redizajnirani zadnji branik sa crnim difuzorom i hromiranim izduvnim cevima.

http://www.autoportal.rs/news/Image/passat-r-line-2.jpg

Novi izgled upotpunjuju 17-inčne Mallory aluminijumske felne (u ponudi su i 18-inčne), smeštene u 235 gumama. Obe verzije imaju sportsko ogubljenje, koje je u odnosu na standardni model 15 milimetara niže.

U unutrašnjosti su smeštena sportska sedišta, presvučena materijalom visokog kvaliteta, sa dekorativnim elementima sive boje na vratima i instrument tabli, a tu je multifunkcionalni upravljač presvučen kožom, kao i papučice od nerđjućeg čelika.

http://www.autoportal.rs/news/Image/passat-r-line-3.jpg

http://www.autoportal.rs/news/Image/passat-r-line-4.jpg

Kupcima koji traže više luksuza i udibnosti nudi se R-Line Design paket, koji uključuje prednji zadnji branik i zadnji, odnosno krovni spojler.

Početna cena Passat R-Line modela u Nemačkoj, iznosi 30,225 evra, dok je cena R-Line Design paketa 990 evra.


http://www.autoportal.rs/news/Image/passat-r-line-5.jpg