PDA

View Full Version : Fk Novi Pazar opsatao u Jelen super ligi


halilce
06-05-2012, 00:31
Novi Pazar poražen od Slobode rezultatom 3:0

Fudbaleri Slobode su danas na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Novog Pazara rezultatom 3:0 i zahvaljujući ishodu meča u Jagodini ušli u konkurenciju za osvajanje trećeg mesta i plasmana u Evropu.


Užičani su od samog starta meča bili bolji rival, a rezultat početne inicijative stigao je u 15. minutu kada je Kovačević savladao golmana gostiju Đogatovića.
Vođstvo Užičana nije promenilo odnos snaga na terenu, Sloboda je i dalje imala inicijativu, a u 36. minutu Ranđelović je na najbolji način krunisao akciju sa Tijagom i lepim golom duplirao je prednost domaćih - 2:0.
Da gosti ne mogu da se nadaju preokretu postalo je jasno u 58. minutu, kada je Kovačević realizovao jedanaesterac za Slobodu, postigavši svoj drugi, a ukupno treći gol Užičana u današnjem meču - 3:0.
Do kraja meča nije bilo promena rezultata, Užičani su se zadovoljili stečenim vođstvom i na kraju se revanširali Pazarcima za poraz iz jesenjeg dela sezone.
Sloboda je ovom pobedom stigla na samo dva boda zaostatka u odnosu na trećeplasirani Radnički, pa će borba za plasman u Evropu biti vrlo zanimljiva u preostala dva kola.

STRANAC
06-05-2012, 00:57
mnogo lose,cak i ocajno su debitovali u prvoj ligi...
neka su dobili drugu sansu,a ako ovako budu igrali i sledece godine,bolje neka sami idu,sramota je koliko su slabiji od svih...

jedino,cestitke za navijace koji su retkost na svetskim a kamo li na tim dole terenima...