PDA

View Full Version : Dinkic obecao radna mesta u Novom Pazaru


iSelektor
18-04-2012, 23:11
Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mladjan Dinkić je rekao da će kao premijer Srbije omogućiti građanima Novog Pazara nova radna mesta.

http://www.smedia.rs/vesti/slike/news_91191.jpg

Lider Ujedinjenih regiona Srbije i predsednik G17 plus Mladjan Dinkić rekao je večeras u Novom Pazaru da će, ako postane premijer, u taj grad dovesti investitore i otvoriti dve do tri hiljade radnih mesta.

Na konvenciji sa koalicionim partnerom za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin, Sandžačkom narodnom partijom (SNP) Mirsada Djerleka, Dinkić je rekao da je "spreman i sposoban da napravi čudo" i u Novom Pazaru.

"Obećavam ozbiljne fabrike u Novom Pazaru" , rekao je Dinkić gradjanima u novopazarskoj Hali sportova.

Prema njegovim rečima, jedan od prvih zadataka "buduće ministarke saobraćaja" Verice Kalanović biće ubrzanje izgradnje auto-puta kroz Sandžak.

"Ja sam sa Turcima pregovarao o izgradnji auto-puta. Lepo je što je sa Azerbejdžanom postignut sporazum o kreditu i izgradnji deonice, ali zašto se odustalo od pregovora sa Turskom o izgradnji puteva u ovom kraju. Uključivanjem i Turske, autoput bi se sigurno brže završio", rekao je Dinkić.

Predsednik SNP i kandidat te stranke za gradonačelnika Novog Pazara Mirsad Djerlek rekao je da je za političkog partnera izabrao Ujedinjene regione i Dinkića zato što je on "čovek koji oporavlja gradove".

"Želim da pomognem svom gradu i zemlji, a to je moguće samo uz partnerski odnos sa Beogradom", rekao je Djerlek.

"Neka drugi vode Srbiju, ja hoću da vodim Novi Pazar", rekao je Djerlek, bivši funkcioner Sandžačke demokratske partije i gradonačelnik Novog Pazara.

Vladajuća koalicija na čelu sa SDP smenila je Djerleka sa funkcije gradonačelnika 2010. godine, posle čega je osnovao Sandžačku narodnu partiju.

SEJO31-de
20-04-2012, 18:00
Ma bice svega..ada Monako neko je rekao... :)

Tahirovce
20-04-2012, 23:22
Ada jedan je Doktor ...

STRANAC
21-04-2012, 12:08
mislis lekar..??? :) :)

Tahirovce
22-04-2012, 11:25
Ne ne " Doktor" ...