PDA

View Full Version : Vitni Hjuston nije vise medju zivima


STRANAC
12-02-2012, 14:07
Diva raskošnog glasa Vitni Hjuston čija je muzika obeležila poslednje dve decenije dvadesetog veka, preminula je 11. februara u 48. godini, saopštila je njena predstavnica za štampu.

http://www.medio.rs/news_images/n25184.jpg

Prema rečima Kristen Foster, pevačicine menadžerke za odnose s javnošću, Hjuston je umrla u subotu veče, ali uzrok i mesto njene smrti nisu saopšteni, prenela je agencija AP.

Na vrhuncu slave, sredinom osamdesetih i tokom devedesetih, Vitni Hjuston je bila jedno od najporadavnijih muzičkih imena. Publiku je oduševljavala iskrenim interpretacijama i neponovljivim glasom.

Rođena 9. avgusta 1963. godine u Nju Džerziju, počela je da se bavi pevanjem kao dete. U ranoj mladosti sarađivala je sa muzičarima kao što su Čaka Kan i Džermejn Džekson, pevajući im prateće vokale. U to vreme zapala je za oko muzičkom mogulu Klajvu Dejvisu.

“Prvi put sam je čuo da peva kao deo tačke njene majke koja je nastupala u jednom klubu. To je bio tako zadivljujući nastup”, kazao je kasnije Dejvis u intervjuu za emisiju “Good Morning America”. “Kada sam čuo tu mladu devojku kako daje takvu strast pesmi, mislim, zaista sam se sav naježio.”

Debi album nazvan jednostavno “Witney Houston” objavila je 1985. godine, prodavši ga u milione kopija. Hit “Saving All My Love for You” doneo joj je prvu Gremi nagradu za najbolji ženski pop vokal.

http://www.youtube.com/watch?v=H9nPf7w7pDI

STRANAC
12-02-2012, 14:09
i mi cemo je uvek voleti. ostavila je veliki i neizbrisiv trag na svetskoj muzickoj sceni.
skoro da nema coveka a da mu jedna od omiljenih pesma nije upravo od Vitni.
neka pociva u miru,prerano je otisla...

peca
12-02-2012, 21:58
Zivot je samo trenutak u vremenu....pamticemo je po prekranim pesmama i Andjeoskom glasu!! Neka pociva u miru ...:(

Tahirovce
12-02-2012, 22:22
sto se potresoh uhh ...

hurmasica
12-02-2012, 23:06
U najtezim trenutcima zivota insan nadje u svom porodu razlog da zivi i bori se sa svim nedacama,ne znam kako nije makar to bio razlog da ustane i krene iznova.
Prva pomisao kada sam cula vijest o njenoj smrti je bila pjesma koju pjeva sa svojom kcerkom.

Whitney Houston - My Love Is Your Love (ft Bobbi Kristina) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_n5A6ZCXuis)

STRANAC
12-02-2012, 23:57
Ovako se Dubai seća Vitni Hjuston

Godinama unazad spektakularna fontana u Dubaiju "igra" po notama hita Vitni Hjuston "I will always love you". Snimak je najgledaniji danas na kanalu YouTube.

Otišla je još jedna velika zvezda svetske muzike.

Vitni Hjuston, žena sjajnog glasa i pesama, muzička diva, napustila je svet 11. februara 2012. godine.

Iza odličnih muzičara ostaju njihove pesme. Pamtiće se i pevati njeni hitovi, a jedan od njenih najvećih "I will always love you", poslužio je za muzičku podlogu za spektakularnu fontanu u Dubaiju.

Ovo se dogodilo još pre osam godina, kada je nastupala u Emiratima za Dan zaljubljenih. Ali, snimak je danas apsolutni hit na internetu i na kanalu YouTube.

Od tada do danas, a verovatno će tako biti i u budućnosti, svetlosti i voda "igraju" po notama jedne od najlepših ljubavnih pesama.

Pogledajte

http://www.youtube.com/watch?v=xBquqHc_WHo&feature=player_embedded#!

iSelektor
13-02-2012, 00:11
e brate svaki snimak ovde sto si postavio u nemackoj ne moze da se gleda zbog autorskih prava!

RIP Whitney... :(

STRANAC
13-02-2012, 00:23
steta sto ne mozes da pogledas ovaj snimak iz Dubajia