PDA

View Full Version : Radim radove u AutoCAD-u.


BubArta
29-01-2012, 17:31
Bavim se izradom tehničkih crteža i projekata u AutoCAD-u, kvalitetno i povoljno.

Izrada maturskih i svih vrsta grafičkih radova za srednjoškolce, kao i svih vrsta radova za studente u oblasti arhitetkture i građevinarstva.

Ja sam Master inženjer arhitekture. Izrada radova u AutoCAD-u podrazumeva razradu idejnih rešenja, izradu svih grafičkih priloga projekata, potrebne prateće detalje projekata, kao i mogućnost izrade 3D prikaza, odnosno modela, uz rad sa drugim programima (Rhino, 3ds Max). Takođe, u okviru izrade grafičkih radova u AutoCAD-u podrazumevam izradu radova u oblasti konstrukcija, instalacija, kao i drugih građevinsko-arhitektonskih predmeta. Cena zavisi od obima i složenosti radova, sve po dogovoru. Izrada radova je stručna i kvalitetna.

U oblasti arhitektonskog projektovanja i dizajna nudim i izradu raznih grafičkih priloga, plakata, odnosno postera (izrada u grafičkim programima- Photoshop, Corel, Inkscape), kao i svih vrsta seminarskih radova u oblasti istorije arhitekture, moderne arhitekture, urbanizma, matematike u arhitekturi, projektovanja, uz korišćenje stručne literature, nudeći originalnost i unikatnost pri izradi svih radova. Izrada je potpuno stručna, uz korišćenje strane i domaće literature i publikacija, kao i primera iz prakse. Cena zavisi od karaktera rada, sadržine, dužine, kao i složenosti rada. Kvalitet izrade svih radova je zagarantovan.


Email: Arh.AutoCAD@gmail.com