PDA

View Full Version : Pravda: Lopove zaustavila uska vrata


iSelektor
27-11-2011, 15:20
СЈЕНИЦА – Непознате особе покушале су, током ноћи између четвртка и петка, да из поште у центру Сјенице изнесу цео сеф пун новца за исплату пензија, у коме се налазио максимално дозвољен износ новца, како се претпоставља, око осам милиона динара. Међутим, разбојници нису успели у свом науму јер их је онемогућила непремостива препрека – преуска врата, сазнаје „Правда“.
Пљачкаши су са собом понели и ручна теретна колица, којима су намеравали да транспортују украдену сеф-касу.
- Претпоставља се да су у покушају пљачке, због тежине сефа, учествовале четири особе, које су одлучиле да не обијају браву на лицу места, већ да украду целу касу и да је касније развале. Успели су да подигну сеф и ставе га на колица, али су касно схватили да сеф никако не може проћи кроз шток врата – прича наш извор близак истражним органима, додајући да лопови нису лако одустали од свог плена.
- Претпоставља се да су извесно време покушавали да некако изгурају сеф напоље, на шта указују оштећења на вратима, а у том маневрисању касом, по свему судећи, дошло је и до озбиљнијег повређивања, вероватно руке, једног од саучесника, чија је крв нађена на лицу места.
Након тога, разбојници су оставили сеф и колица заглављена у вратима и побегли са места злочина.
- Тачно време провале у овом тренутку није познато, будући да, осим закључаних врата, не постоји никаква врста додатне заштите објекта, односно нема видео надзора, алармног система, нити ноћног чувара. Случај је полицији пријавио један од запослених који је дошао на посао у пола седам изјутра и видео сеф и колица заглављена у штоку врата.
Е. Х.

STRANAC
27-11-2011, 16:22
Policijska uprava u Novom Pazaru identifikovala je i privela trojicu provalnika koji su u noći između četvrtka i petka pokušali pljačku sjeničke Pošte.

Kako je Tanjugu rečeno u Policijskoj upravi Novi Pazar, privedeni su braća Delija i Murat Demirović i Nedžad Šehović iz Novog Pazara.
Demirovići i Šehović su, očito dobro informisani, provalili u prostorije Pošte s namerom da iznesu kasu s novcem za penzije. Kasa je bila preteška, pa pošto nisu uspeli da je iznesu, odustali su od pljačke.

edis_mumin
27-11-2011, 20:09
Kusta bi mogao film da napravi o ovome, samo da ubaci guske koje preskaču šine i jedan kauč koji leti preko grabovice :)

cucak
28-11-2011, 19:33
zanimljivo.......ovaj jedan izgleda ima belgijske papire.?..puko i pazar cim su poceli da kradu po sjenici!!!!!!!!

anty
09-01-2012, 23:16
super komentar:)))))))))))))))))))