PDA

View Full Version : Сапун? Ја томе не прилазим


superbaka
27-06-2011, 18:15
Већ 37 година(!) један Индијац одбија да се купа. Не помажу сузе, критике ни савети укућана јер је упорном 65-годишњаку свештеник рекао да ће му бог дати сина ако заувек престане да се купа.

Један пољопривредник из Индије био би озбиљан кандидат за титулу најсмрдљивијег човека на свету, јер се није окупао пуних 37 година(?!), објавио је лондонски Мирор.


Кајлаш Синг из Чатава, у Индији, тврди да му је један свештеник рекао да ће му Бог дати сина ако заувек престане да се купа.

„Деца ме задиркују, а жени се то не допада, али она мора да прође кроз све муке кроз које ја пролазим. Немам сина, па се више никада нећу окупати", каже 65-годишњи Индијац.

„Они не разумеју моју одлуку, али нећу је променити, пошто је то божји избор, а не мој."

Сингова жена, 60-годишња Калавати Деви, испричала је да је плакала када јој је муж саопштио своје планове, али да се у међувремену навикла на смрад.

„Претила сам му да нећу спавати са њим, али је он мој муж, па нисам много могла то да урадим. Каже да би радије умро него се окупао", објаснила је Калавати.

Иако се не купа, Синг није добио сина, већ има седам ћерки.http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/06/27/7929460/Sing-box.jpg