PDA

View Full Version : Sitnice zbog kojih veza procveta


peca
08-05-2011, 13:40
http://www.smedia.rs/ona/slike/news_4121.jpg


U vrtlogu dnevnih obaveza, rešavanja problema, većina zaboravi na jednostavne ali moćne gestove koje će vas na najbrži način povezati i zbližiti s partnerom. Zagrljaji, držanje za ruke, maženje na kauču... ima li išta jednostavnije, slađe i brže? Evo nekoliko jednostavnih načina da se zbližite sa partnerom.

Zagrljaj s leđa
Više od uobičajenog zagrljaja, zagrljaj sa leđa poručiće mu da ste uprkos pomanjkanju vremena i dnevnoj razdvojenosti još uvek tu jedno za drugo. Zagrlite partnera dok pregleda poštu ili sprema tost i ulepšajte jedno drugom dan.

Mazite se na kauču
Uobičajeno vreme koje provodite ispred televizora pretvorite u minute maženja. Umesto da sedite u odvojenim foteljama ili da je između vas činija kokica, priljubite se jedno uz drugo i uživajte u maženju.

Stisnite se jedno uz drugo pre spavanja
Toplina tela i bliskost mogu dovesti i do akcije. Ispružite se jedno uz drugo i osetite celo partnerovo telo. Uživajte u minutima mira i bliskosti.

Ponudite mu masažu leđa
Masaža umornih leđa nesebičan je čin koji će svi znati da cene. Možda ćete partnera nadahnuti da vam vrati uslugu. Važi i obrnuto. Senzualna masaža može dovesti i do seksi scenarija.

Loš dan na poslu? Idite u spavaću sobu
Možda će vam seks biti zadnji na pameti, ali vredi da se potrudite. Vođenje ljubavi u vreme teških perioda u životu pomoći će vam da lakše prebrodite krizu.

Osmislite svoj privatni signal za predigru
To može biti lagano doticanje uveta, treptaj, ili igranje čuperkom kose. Tajni mig u javnosti idealan je uvod u predigru i može biti izuzetno seksi. Možda je upravo on začin vašem seksualnom životu.

Podsetite se da ste jednom davno bili momak i devojka
Dani su vam sada ispunjeni obavezama i kompromisima. Čini vam se kao da hodate jedno pored drugog kroz život i pokušavate da sve postignete na vreme. Zastanite na trenutak i prisetite se vremena kada ste bili momak i devojka i kada ste više uživali jedno u drugom.

Budite nepredvidivi
Iznenadite partnera dugačkim poljupcem na semaforu dok traje crveno svetlo, čvrstim iznenadnim zagrljajem dok idete prema omiljenom kafiću. Nepredvidivi momenti nežnosti će vas zbližiti.

Odbacite čipku i svilu
Dočekajte dragog u krevetu u dugačkoj pamučnoj majici bez donjeg rublja. Seksi donje rublje ostavite za druge prilike. Samo majica i golo telo podstaćiće vas na intimnost i uživanje.

Uhvatite se za ruke kad god možete
Držanjem za ruku svetu poručujete da ste zajedno. To je tako lep i jednostavan znak vaše povezanosti. Držanje za ruku može osvežiti sećanja na prve dane kada se strast među vama dogodila.

Idite u krevet u isto vreme
Stvaranje prilika je ključno za održavanje seksualnog života. Naravno, ugasite televizor. Posle malo akcije, partner koji je "noćna ptica" uvek može da se vrati čitanju knjige, kompjuteru ili omiljenom filmu.

STRANAC
08-05-2011, 15:20
slusaj,sve ti je ovo dobro ali najbolji recept je,slusaj ti mene :) dobro se zavaditi,otici od kuce-bilo ko,i posle nekog vakta se vratiti...
u to doba se film milion puta premota i zapaze se i neki detalji koji se inace ne primecuju...
ako je imalo ista dobro trajace,ako nije i treba da se zavrsi...

peca
08-05-2011, 22:57
Slusam :) U pravu si za sve napisano...ovo je sigurno pisala neka zena ''mi to'' volimo da razmisljamo i puno pricamo :) :)
Muskarci objasne sve u 2-3 recenice glasno i jasno !! :pljesak:

STRANAC
08-05-2011, 23:19
e,tako :) :)
ja kad ti kazem ;) :)

Tahirovce
08-05-2011, 23:35
I 3 recenice je puno, pogresno sve protumacite ...

peca
09-05-2011, 16:33
E to nam nije lepo :)
Zene vole citati izmedju redova, cak i onda kada tamo nema nista za procitat :) :) da muskarac i zena govore razlicitim jezicima to je poznato od pocetka ljudske rase i to se nije puno promenilo sve do danasnjeg dana. ;)

Sada malo ozbiljno :) Svi smo mi vrlo cesto nervozni zbog neceg sto nema veze sa partnerom ali Bes iskalimo na njemu pritom ne razmisljajuci o posledicama.Nekada ipak treba izbojati do ...! ili kao sto rece Stranac ''film milion puta premotati'' e sada ako se javi ono pitanje najbitnije ''nije mi valjda jedan nesporazum vazniji od nje/njega!? :) onda Vredi!
Elem ako sebi ne postavimo takvo pitanje, onda sto bi rekla moja majka ''batali muziku'' :)

Neznanka
09-05-2011, 16:42
Hvala Peco na savetima. Poucni su za oba pola. Postoji osoba koje ne zele nista mijenjati, svako za sebe mora najbolje da zna.... Nadam se da ce u buducnosti biti slicnih informacija, pozzzz :)

superbaka
10-05-2011, 16:58
Kakvio pisanje i pravila,ovu teoriju je napisao neko ko je ostavljen ili posesivan,budite spontani,to vam je moj savet,u ljubavi nema reziranja,doktraje,traje a posle toga kud koji mili moji;)

hurmasica
15-05-2011, 16:18
Kakvio pisanje i pravila,ovu teoriju je napisao neko ko je ostavljen ili posesivan,budite spontani,to vam je moj savet,u ljubavi nema reziranja,doktraje,traje a posle toga kud koji mili moji;)

Nano, carica si.
Pogadjas pravo u crno!;)

Skorpija
15-05-2011, 17:07
zato se i zove baka,,,,nasha riznica mudrosti,,,;):069:

Jabuka Divljaka
17-05-2011, 20:33
:010: pomoguchnosti da je sam.. i da se razumije u sve,..
pa onda neche dochi do smicalica