PDA

View Full Version : Mujo Mukovic podneo ostavku u SDP


STRANAC
11-02-2011, 16:51
Mujo Muković saopštio je danas da je podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika Sandžačke demokratske partije kao i na funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za infrastrukturu Srbije.

http://img831.imageshack.us/img831/8684/44460998.jpg

On je saopštio da je ostavku u stranci podneo jer ne želi da učestvuje u propadanju Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića, a u ministarstvu, zbog diskriminatorskog odnosa prema Bošnjacima.

Muković je nezadovoljan minimumom političke odgovornosti i volje za promenama unutar stranke kako u pogledu kadrova, tako i politike stranke, "čak i posle katastrofalnog rezultata na izborima za Nacionalni savet Bošnjaka".

"Kao jedan od osnivača Sandžačke demokratske partije, ne želim da učestvujem u daljem propadanju stranke koja se sa pozicije najjače sandžačke i bošnjačke partije svela na usku interesnu grupu sastavljenu od nesposobnog rukovodstva", naveo je Muković.

Ostavku na funkciju državnog sekretara u ministarstvu za infrastrukturu Muković je podneo kao "logičan potez posle ostavke u stranci, kao i zbog diskriminatorskog odnosa vlade prema bošnjačkom narodu i sandžačkoj regiji".

Ne želim da budem jedan od onih koji će sprovoditi posebne programe za tobožnje ulaganje u Sandžak jer, umesto da je to stalna politika Vlade, ona te programe donosi kako bi prevaspitavala građane Sandžaka i gušila političke neistomišljenike, ocenio je Muković.

(FoNet)

STRANAC
11-02-2011, 16:53
ovo je covek ciji se kvaliteti ljudskosti i svega ostalog retko srecu...
kad je i on otisao onda je sdp-u sigurno kraj jer Muja su respektovali svi koji su ga i jednom sreli...
uradio je za stranku vise nego svi clanovi,a da ne kazem rukovodstvo zajedno...

Tahirovce
11-02-2011, 17:20
ovo je covek ciji se kvaliteti ljudskosti i svega ostalog retko srecu...



:smeh2::smeh2::smeh2: :biggrin: :biggrin: