PDA

View Full Version : Negujte ljubav u zajedničkom životu


peca
21-01-2011, 15:45
Ukoliko vam životni saputnik konstantno nešto pridikuje znači da negde grešite, pa pokušajte da pronađete ono što vas spaja.

http://www.lepotaizdravlje.rs/img/specijal/januar11/ljubavz1.jpg
AKO niste sigurni da li ste dobar životni saputnik, odgovor će vam najbolje dati ponašanje vaše drage prema vama. Ukoliko vam konstantno nešto pridikuje znači da negde grešite, pa pokušajte da pronađete ono što vas spaja.

Zajednička interesovanja

Setite se šta ste pre braka imali zajedničko, a sigurno je bilo mnogo toga, čim ste se odlučili na taj korak. Trudite se da ojačate kariku koja vas spaja, otputujte na vašu i njenu omiljenu destinaciju, izađite u provod, izvedite je u restoran, pozorište, bioskop, rekreirajte se zajedno, šetajte, upišite kurs plesa, kuvanja, slikanja... Vrlo je važno da negujete zajednička interesovanja, jer ćete iz osećaja savezništva crpeti snagu za najteže trenutke u životu.

http://www.lepotaizdravlje.rs/img/specijal/januar11/ljubavz2.jpg

Izvinite se kada pogrešite

Za izvinjenje vam nije potrebno ništa osim dobre volje, mada mnogim muškarcima najteže pada da supruzi priznaju da su pogrešili. Istraživanja su pokazala da najčešće „zvocaju" žene čiji muževi apsolutno odbijaju da se izvine.

Odvojite svakodnevno vremena samo za vas dvoje

Bez obzira na to koliko imate obaveza tokom dana, uvek možete da odvojite bar 15 minuta, koje ćete posvetiti isključivo vašoj supruzi. Ako mnogo vremena provodite van kuće, onda nastojte da bar zajedno uživate u prvoj jutarnjoj kafi, ili doručku. Ukoliko radite blizu kuće, ili njenog radnog mesta, iskoristite pauzu na poslu za „blic susret" sa suprugom. U večernjim časovima razmenite utiske o danu na izmaku, popričajte o deci, o planovima, o poslu.

http://www.lepotaizdravlje.rs/img/specijal/januar11/ljubavz3.jpg


Ne ostavljajte nered za sobom



Možda niste vični u kućnim poslovima kao vaša supruga, ali bar pokažite dobru volju. Ponudite se da obavite neki kućni posao, a kada se prihvatite, dajte sve od sebe da ga uradite kako valja. Verujte, da će vam to doneti mnogo „poena" u očima vaše drage.

Zijadina
22-01-2011, 19:32
potpisujem.......

Kome su ove 4 tachke previshe neka smanji na jednu.....

"Izvinite se kada pogrešite"

Tahirovce
23-01-2011, 10:46
mozeli samo jedna ...

Zijadina
23-01-2011, 22:36
??...........

Tahirovce
24-01-2011, 00:15
Jel dovoljna samo jedna tacka ?