PDA

View Full Version : FORMIRANA VLADA


STRANAC
20-05-2007, 19:24
Formirana Vlada

Sreda, 16.5.2007. 07:21 (Izvor: Tanjug)



Skupština Srbije izabrala je u utorak uveče, pola sata pre ponoći, Vladu Srbije s premijerom Vojislavom Koštunicom na čelu. Za izbor novog kabineta Koštunice glasala su 133 poslanika, protiv 106, uzdržana su bila tri poslanika, a nije glasalo dva od ukupno 244 prisutna poslanika.



Dosadašnji poslanici koji su izabrani za ministre podneli su posle polaganja zakletve ostavke na poslaničke funkcije.



Za potpredsednika vlade i ministre izabrani su dosadašnji poslanici DS Božidar Đelić - za potpredsednika vlade, Dušan Petrović za ministra pravde, Milan Marković za ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Dragan Šutanovac za ministra odbrane i iz G 17 plus Mlađan Dinkić za ministra ekonomije i regionalnog razvoja.



Stranke će na njihova mesta predložiti druge poslanike sa svojih izbornih lista, čije mandate će verifikovati RIK i skupštinski Adminsitrativni odbor, a potom i parlament.



U novoj vladi premijera Vojislava Koštunica je 11 doktora nauka i četiri magistra iz različitih oblasti, a svi ostali članovi kabineta imaju akademsko obrazovanje. Prosečna starost članova nove vlade je 44,2 godine.



Najstariji članovi kabineta su premijer Koštunica (63) i ministar vera Radomir Naumov (61), a najmlađi član je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić (32).



Novi kabinet ima i četirti ministarke - Snežanu Samardžić-Marković (omladina i sport), Anu Pešikan (nauka), Milcu Čubrilo (dijaspora) i Aleksandru Smiljanić (telekomunikacije i informatičko društvo).



Najviše ministara po profesiji su pravnici i ekonomisti, a ima i inženjera elektrotehnike i mašinstva, po jedan doktor psihologije i medicinskih nauka, jedan fizičar, kao i po jedan doktor hemijskih nauka i poljoprivrede, političkih nauka, ali i po jedan glumac, tehnolog, lekar i profesor književnosti.



Među najmlađim ministrima je i Aleksandar Popović (37), kome je ovo drugi mandat. U prethodnom kabinetu, Popović je bio ministar nauke i ekologije, a u novom će voditi resor energetike.



I njegove kolege Zoran Lončar, Dragan Jočić, Predrag Bubalo i Radomir Naumov takođe su bili članovi prethodne vlade.



Jočić je i u novoj, kao i u prethodnoj vladi ministar policije, dok je Lončar umesto resora državne uprave i lokalne samouprave na upravljenje dobio resor prosvete. Bubalo je bio ministar privrede, a u novoj vladi vodi resor trgovine i turizma. Naumov je, koji je bio na čelu resora energetike, u novom kabinetu je zadužen za ministarstvo vera.



U novoj vladi su i dva ministra iz prve demokratske vlade Zorana Đinđića od kojih je jedan bivši ministar finansija i sadašnji potpredsednik vlade Božidar Đelić, a drugi je bivši ministar trgovine i turizma Slobodan Milosavljević, koji sada vodi resor poljoprivrede.

STRANAC
20-05-2007, 19:25
zivot ide brzo,i ima se puno obaveza,ali eto desava se nesto sto je po meni bitno,pa tako i ako sa malim zakasnjenjem,postavio sam ovu vest i nadam se da ce svako imati svoj komentar po ovom pitanju....

STRANAC
20-05-2007, 19:33
meni licno ova vlada ne izgleda ukomponovano...

1. mislim da kostunica nema harizmu vodje jednog naroda a od premijera se to ocekuje...

2.nema ni karaktera,sto je polazao svojim politiskim delovanjem u svojoj karijeri...zna se i sniman je kako kalasnjikovim sa pala puca po sarajevu...

3.vec je bio premijer i nije napravio ama bas nikakav pomak u srbiji,cak je mozda srbija i nazadovala...

4.svoju bezlicnost pokazuje i time da kao vremesni covek,prikriva delovanje prirodnog toka stvari(citaj FARBA KOSU)...

5.u nizu nedostatka etike u svom karakteru j e i to sto i ako je imao slabiji rezultat od predhodnih izbora i ako je DS imala vecu podrsku na ovim izborima,nije hteo ustupiti mesto premijera najjacoj demokratskoj skupini u srbiji(DS)...

6.u svom kabinetu i pre i sada ima za ministra policije coveka koji je pljackao trafike po beogradu...



mislim da ovo nece dugo,a zao mi je sviju onih koji budu i jedan dan na koncertu ovakve filharmonije...

ado
20-05-2007, 20:06
imamo li kakvih predstavnika u toj vladi ?

SEJO31-de
20-05-2007, 22:03
Kako ko............

neko ima ko bajagi Ljaijca...

halilce
20-05-2007, 22:41
Koštunica je,kao političar,pokazao svoje pravo lice onog dana kada je ubijen,jedini čovek koji je,koracima od sedam milja,mogao Srbiju expresno da uvede u EU!

Tada,tog 12.marta.2003.g. on je tražio da se formira koncentraciona vlada,tj.vlada nacionalnog jedinstva!I tada,a i u kasnijem delovanju,se videlo,koliki je pravnik i legalista kakvim se predstavlja!

Da je sreće,i da nije bio u koaliciji sa NS-Velje Ilića,mislim da bi se borio za cenzus za skupštinu!

A,stvarno,ako ga DS ne bude kontrolisala,mislim prvenstveno na MUP i BIA,da ćemo dogurati do neke vrste sankcija ili biti crna ovca u čitavoj Evropi!

Ipak,se nadam da će biti bolja,nego prethodna,da će se promene dešavati brže i efikasnije,jer ima neko da mu puha za vratom!



A što se tiče Rasima Ljajića,trebalo je znati sa kim ući u koaliciju pre izbora! I šta sa tim dobijate a šta gubite!

DSS je,da nije bilo uticaja iz EU,garantovano,htela da napravi vladu sa radikalima!

A sa takvim Koštunicom je ušao u koaliciju i prethodnu vladu,naš Sulejman!!!????

Osim toga,Ljajić će i dalje obavljati funkciju predsednika nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom!

A svi prethodni direktori,ili kako su se zvali i koje su funkcije obavljali u prethodnoj vladi(mislim tu na Bajricu i Džudževića)su smenjeni sa funkcija na prvoj sednici vlade,koja je održana prošlog četvrtka!

I još je dobro,što se sednice vlade,odžavaju četvrtkom! 8)

Pa,ko hoće bujrum! :mrgreen:

adnan
21-05-2007, 06:21
Nazalost mi iz Sjenice nemamo neku dobru alternativu. Od prvih slobodnih izbora pa do danas nijedna stranka nije pokazala da je sposobna da upravlja gradom. Te skore istorije se skoro svi secamo i znamo kako je bilo a i kakvo je stanje sad i nazalost niko nema nicim da se pohvali. A cini mi se da je stanje isto u citavom Sandzaku.

Elvis-Eko
22-05-2007, 06:10
Ja neznam koliko je uopste to nova vjest, da je formirana nova vlada

Sto bi rekao Maca- " nidje veze . Ni ta nova vlada kao ni ona prethodna nece nista ucinit po pitanju obaveza Srbije prema Medjunarodnoj zajednici, niti ce moci sta da ucini po pitanju Kosova.

STRANAC
24-05-2007, 00:12
@crni gruja



e,ovako...

posto si ti izbrisao moj post,a meni bilo mucno da ga opet pisem,ja sam izbrisao tvoju ispravku...

ovaj put zbog nasih prijateljskih odnosa,propusticu da ovo prodje ovako,i nadam se da vise neces napraviti gresku kao veceras...

to sto ti je on rodjak neka ti dodje kuci i idi ti njemu na poselo,a ovde ostavite nas da dajemo svoja misljenja jer ih nismo prepisivali ni od maci ni od kuci...

ima nas sposobnih za mnogo jaca dela...



molim te da moj post prosledis administratoru

a od njega ocekujem objasnjenje...



NEPOTIZMU nema mesta na forumu,

ili cemo biti isti,ili nas nece biti...

36310
24-05-2007, 07:42
Imas moju podrsku Strance.Nisam u toku vaseg nesporazuma ali naslucujem u cemu je problem.Za utjehu mogu da ti kazem da taj obicaj brisanja "nepozeljnih postova" nije prisutan samo na ovom forumu,vec je jedna ustaljena praksa koja nam veoma indikativno pokazuje stanje nase svijesti kako u politici tako i na televiziji radiju i ostalim medijima ukljucujuci,izmedju ostalog i internet forume.

endzika
24-05-2007, 15:30
hej hej hej ljudiiiiiiiiiiiiii,pa ovo je toliko benigna stvar da bi se oko nje svadjali i prepucavali????zar ne?neka svako kaze svoje,bez imalo omalovazavanja tudjih misljenja i stavova......dajte da bar ovde iskazemo jedinstvo,vidite i sami da nam je broj clanova ionako skroman.....selam za zemljake pa gde god da se nadju

STRANAC
24-05-2007, 15:36
Imas moju podrsku Strance.Nisam u toku vaseg nesporazuma ali naslucujem u cemu je problem.Za utjehu mogu da ti kazem da taj obicaj brisanja "nepozeljnih postova" nije prisutan samo na ovom forumu,vec je jedna ustaljena praksa koja nam veoma indikativno pokazuje stanje nase svijesti kako u politici tako i na televiziji radiju i ostalim medijima ukljucujuci,izmedju ostalog i internet forume.



hvala @36310

svako ko imalo ima glavu slozice se sa ovim,oni koji nemaju nekada je nece ni imati...

brisanje posta znaci uskracivanje prava na slobodu izjasnjavanja...

moj post je @gruja MORAO DA KOPIRA pre nego ga je izbrisao i TAJ POST PROSLEDI ADMINISTRATORU ILI MODERATORIMA KOJI SU VECI PO RANGU OD NJEGA NA OVOM FORUMU...



ocekujem da ce se u toku dana izjasniti neko cija se rec pita na ovom forumu,mislim da to nije @crni gruja,ali i ako bude bice dobro da je tako jer ce mi to biti pokazatelj da sam ja zalutao na ovom forumu...

mislim da nije on kompetentan da odluci sta je za brisanje a sta ne,i ocekujem da se oglase vec pomenuti admini...

ne mogu da dozvolim da mi neafirmisane licnosti ukazuju sta mogu a sta ne mogu,jer nisu mi dorasli ni eticki ni intelektualno ni starosno...

@gruja izigrava majku terezu i pokusava da od foruma napravi jednoumlje...

ja to necu dozvoliti da se uradi sa mojom licnoscu...

on mora shvatit da su forumi za suceljavanje misljenja a ne za price sa posijela i da klimamo glavom kad neko nesto progovori...

to sto sam ja napisao je istina i ona stoji i dalje napisana u postu iznad mojeg posta...

a to sto se gruja nasao uvredjen sto sam njegovom bratu od dajidze ukazao na nepismenost to je njegov problem...

u mojih 2000 postova i godinu dana bitisanja na ovom forumu,nikad se niko nije nsao uvredjen,a sada je proradila bratska ljubav i pokvarila puno toga ovde...

mnogo sam vremena i truda ulozio u ovaj forum i nije mi zao,i ako mene ne bude ostace moji postovi a ono u sta sam siguran je da ce se njima mnogi diviti i postovati moju logiku zdravog razuma,a nece se podsmevati pokusajima neprosijane maloumne demagogije...



zao mi je sto je to uradio neko koga zaista volim,ali svako mora da zna granicu...



pozivam administratora da se oglasi povodom ovoga,ako je moguce vec u toku dana,ili TAHIROVCE i LJIV....



uz nadu za razumevanje:



ENSAR TURKOVIC

Elvis-Eko
24-05-2007, 16:32
Sacekacu da se Gruja izjasni prvo , jer nisam vidjeo taj post od STRANCA a onda cu izneti svoje misljenje. jer kako vidim ovde se spominje i Grujin brat od dajidze ( tj, ja ) i njegova " nepismenost "

36310
24-05-2007, 17:16
Nisam imao nameru da raspirujem vatru izmedju vas dvojice.Ono sto sam napisao je jedan osvrt na nasu svakodnevnicu u gotovo svim aspektima zivota...

Elvis-Eko
24-05-2007, 18:21
36310 Ja nisam ni pomislio da zelis da raspirujes vatru i to sto si napisao je sasvim tacno. Postujem i cijenim svako tvoje misljenje kao i misljenje od STRANCA, mada me je iznenadio sa njegovim sitnim provokacijama i vrijedjanjem. Ponavljam, nisam vidjeo taj post koji je Gruja izbrisao i zato cekam da se on izjasni. Ali i ako jeste onda je vjerovatno imao i razloga jer nije ni STRANAC kompetentan da odlucuje ko je pismen a ko nepismen. Uostalom , sta sam ja STRANAC tebi rekao i cime sam te uopste povredio da me tako prozivas ? Preci cu preko ovoga i zamolio bih te da nam ulepsas dan i postedis nas tvojih jeftinih provokacija i vredjanja

Tahirovce
24-05-2007, 19:45
Oglasavam se ali neznam o cemu se radi i koji je post izbrisan,u velikim obavezama smo trenutno pa ne stizemo videt sve,stvarno mi je krivo,glupo i zao da se prepucavate i uvijek oko jebene politike,treba je maci sa foruma, a nema gruje da se oglasi neznam dal je on obrisao, ili Halilce.

Mislim da je najbolje da vas dvojica to na msn resite, glupo je da se prepusavate sad ovde...haj da sacekamo da se oglasi i Gruja.......

MajkaMaca
24-05-2007, 20:13
Zao mi je sto moram da se umesam,zato molim nemoj da me ni jedan ,a ni drugi shvati pogresno,ja vas licno nijednog nepoznajem,,mozda vase roditelje znam,ali ako realno gledamo svi imamo pravo da svoje misljenje iznesemo ,pa dal se to nekom svidjalo ili ne.ja sam u jednom forumu primetila to brisanje (mojih postova)nisam o tome nista pominjala jer nisam bila sigurna ko to moze i kako to ide,da bi se moji postovi nakon izvesnog vremena ponovo pojavili (sami).u ovom slucaju je moje misljenje na strani STRANCA ostavite da i mi clanovi za ponesto odlucimo, i odlucimo hoceli biti brisanja ili ne.pa i ako nismo moderatori ili kako se drugacije zovu.Bilo bi mi drago da se to izmedju vas lijepo zavrsi,kako vidim i licno se znate,a i prijatelji ste.u to ne sumnjam.ovde smo jedna velika familija.selam svima

adnan
24-05-2007, 21:21
Ni ja neznam o cemu se radi ali mislim da STRANAC preteruje kao i obicno i pravi medveda od muhe. Koliko sam shvatio zivite u istom gradu i kontaktirate i van foruma. Ti STRANAC nisi morao da napadas coveka ovde nego si mogao da dignes slusalicu pa da popricate ko ljudi, ali ti je izgleda vazno da se dokazes ovde. Ne drzim niciju stranu ali mislim da STRANAC nije fer postupio, i bas bih voleo da vidim taj post sto je izbrisan. Isto nije lijepo da pises da je neko nepismen jer bi i o tebi moglo dosta negativnih stvari da se napise jer prilicno lupetas po forumu.

36310
24-05-2007, 21:52
Aman polakote!Kakav god da je problem on ,sasvim sigurno,nije vrijedan svadje.Barem ne ovakve kako je pocela da se zakuhava.Mislim da je Tahirovce dao dobar predlog da se oni putem MSN-a dzentlmenski rasprave o tome,i da nam se ,akoBog da, sto prije vrate na forum.

STRANAC
24-05-2007, 22:14
Ni ja neznam o cemu se radi ali mislim da STRANAC preteruje kao i obicno i pravi medveda od muhe. Koliko sam shvatio zivite u istom gradu i kontaktirate i van foruma. Ti STRANAC nisi morao da napadas coveka ovde nego si mogao da dignes slusalicu pa da popricate ko ljudi, ali ti je izgleda vazno da se dokazes ovde. Ne drzim niciju stranu ali mislim da STRANAC nije fer postupio, i bas bih voleo da vidim taj post sto je izbrisan. Isto nije lijepo da pises da je neko nepismen jer bi i o tebi moglo dosta negativnih stvari da se napise jer prilicno lupetas po forumu.



imas pravo,niko nije savrsen,greske se desavaju i moguce su,ali ja nemam nista protiv ako mi neko ukaze na njih...

evo na primer ti,podkrepi ovu tvoju izjavu postom za koji mislis da je bio lupanje i nema problema...

ti kad si lupio,ja sam ti napisao da si lupio i tu se sve lepo zavrsilo....

evo hajde i ti meni napisi da vidim gde je ta greska,i nem aproblema,prihvaticu i ucutati isto kao ti...



i sve to nije bitno,ja sam hiljadu puta napravio gresku u zivotu vodeci se mislju da radim ispravnu stvar,ali kad vidim da sam pogresio znam se izvinuti...

jedina stvar, koja me je uvredila ovde je to da neko uzima sebi za pravo da odlucuje da li je post za brisanje ili ne...

post se brise,ako je vulgarne sadrzine,ako se iznose neistine,izmisljotine i sl....

ali ako neko nesto pogresi,pa mu ukazes na gresku,to nije uvreda....

mozda je taj post iznenadjenje sto je bas od mene jer ste navikli da ja nikoga ne vredjam,i ne napadam,ali je taj post bio moja odbrana i zastita teme kojuh sam postavio i za koju mislim da je jako bitna,jel sudbina sviju nasih koji se nalaze dole lezi u rukama tih ljudi...

i oni koji je ne smatraju bitnom,treba da je preskoce,a ne da se potpisuju u njoj i da pokusaju omalovaziti jedan takav dogadjaj oko kojega su uprte sve oci evropske politicke scene....

adnan
25-05-2007, 08:13
Ja ne treba da ti navodim primer - sam si ga naveo (Post (http://www.sjenica-forum.com/viewtopic.php?t=230&start=195)). Bas taj post sto si ti mislis da sam lupao bi sam u pravu. Ja i dalje mislim da si ti kao i ogromna vecina emigrirao zbog para tj kvalitetnijeg zivota. Ja ne vidim drugi razlog. Da si politicki ili zakonski gonjen ili da neko hoce da te ubije ne bi smeo da ides na odmor u Sjenicu. I da si emigrirao zbog zbog drugih razloga sad mozes da se vratis, jer su ti razlozi nestali, to pokazujes time sto ides dole na odmor.



I kad sam napisao da nisam imao hleba da jedem pa sam emigrirao ti si izgleda shvatio bukvalno i stvarno mislio da je tako, mada je svima koji znaju mene i moju porodicu jasno da to nema veze. Cudi me da nisi video ironiju i sarkazam u tom postu, jer da sam znao da nisi ukapirao obasnio bih ti. Ja sam emigrirao zbog drugih razloga ali sada nema nikakvih smetnji da se vratim ali necu jer ovde imam bolji zivot nego sto bi ga imao u Sjenici.



Tu si takodje rekao da pisem neistinu ali sam presao preko toga, i nisam ucutao zbog toga sto si me ti nadmudrio, jer nisi i nemozes da me nadmudris, nego zato sto nisam hteo da pocinjem besmislene rasprave.

halilce
25-05-2007, 11:37
Žao mi je što je došlo do ove rasprave na forumu!

Nisam video post koji je Stranac postavio,samo Grujin tekst da je taj post obrisan!Odmah posle jednog minuta,Stranac je obrisao Grujin tekst,tako da pojma nemam o čemu je bilo reči!I,Stranac je taj post prijavio meni,ali ga ja nisam video!

Činjenica je,da NAS na ovom forumu,politika najviše zavađa,da bi možda bilo dobro da te teme nema!

Ali,i ranije sam apelovao da se ne odnosimo jedni prema drugima sa omalovažavanjem,sa deljenjem na pristalice ove ili one stranke!

Mi smo prije svega,SJENIČACI,pa tek onda podeljeni na osnovu vere i politike!

Nije lijepo ni pominjati što je neko emigrirao i zbog čega!

To je njegovo pravo i njegov problem!Ja da nisam sentimentalan,i da me neke druge stvari ne vežu za Sjenicu,i ja bih možda negde otišao!

Ali,ja još jednom apelujem na VAS,ili na NAS,posetioce ovog foruma,da se u svojim postovima,ne obraćamo nikom sa omalovažavanjem,bez obzira dali se slagali sa njegovim stavovima ili ne!

Ja ću OBRISATI svaki post,koji direktno vređa nečiju ličnost,ili koji sadrži vulgarnosti upućene bilo kome!I svaki će sadržati"Izmenio halilče,zbog....."!

Nadam se da ova debata,neće biti razlog da se ne okupimo 22.jula!

Selam i pozdrav!

Crni Gruja
25-05-2007, 13:37
Ensare, brate, ako mislis da sam to uradio da bih tebe omalovazio i dokazao svoje mogucnosti na ovom forumu, da ti kazem da si se zeznuo. Sam znas da sam ovde maksimalno opusten i da se nicim ne pokusavam izdvojit od ostalih na forumu. Jednostavno mi je milo da dodjem i sa dobrim drustvom dnevno razmijenim par recenica.



Istina je da mi je Eko brat od daidze, i nda kazem da nisam na to gledao kad sam ibrisao post, slago bi. Ali sa cistom savijesti mogu i da kazem da bih isto tako postupio da je bilo ko drugi u pitanju. Sam znas sta si napisao, bil se ti naso uvrijedjenim da ti onako neko napise? Nije mi bila namera da zapocinjem ikakvu kavgu, jos manje da stavljam clanove u dva tabora, one koji su za mene i za Ensara. Video si i sam da sam ti odmah posle mijenjanja posta ostyavio komnentar u temi "nasi ljubimci", sto ti pokazuje da nisam nista uradio protiv tebe.- Sto se toga tice sam znas da li sam spreman da pomognem ljudima, kreni od sebe.



Ako treba da se izvinim za nesto recite mi, ja cu se izvinuti. Jedino sto mi zasad pada na pamet je da se izvinim sto post nisam snimio prije brisanja, ali je to bilo zbog zurbe, jer nas je u tom trenutku bilo 5-6 clanova na forumu, pa da se ne vidi.



A ja i Ensar necemo nista preko MSN-a da resavamo, nego oci u oci, ako ti mislis da tu ista ima. Sto se mene tice, ja licno mislim da je nase prijateljstvo iznad ovoga, i nadam se da znas da te postujem ako nista, opnda zbog toga sto si stariji.



Selam Jasmin Hrkalovic!!!

Crni Gruja
25-05-2007, 15:58
Ono je gore bio moj licni odgovor, a sada vam se obracam kao moderator foruma.



brisanje posta znaci uskracivanje prava na slobodu izjasnjavanja...

Znaci STRANAC, sad ovde moze da vrijedja ko koga hoce, da prica svakom sta hoce? Greske pravimo svi, to si i sam reko, ali nismo ni ja ni ti merodavni da odlucujemo ko je nepismen a ko ne. Pravim ih i ja milion, a i ti, ali nismo na pismenom iz srpskog pa da gledamo ko je dje gresku napravio i prozivamo.



gruja izigrava majku terezu i pokusava da od foruma napravi jednoumlje...

Ne pokusava gruja nikakvo jednoumlje, jednostavno obavljam to za sta mi je moderatorska funkcija i dodeljena. Da je neki od drugih moderatora stigao prije mene, veruj mi da bi tvoj post bio obrisan, i bilo bi ti i objasnjeno zasto, bas kao sto sam i ja uradio. Jedno je rec coveku "zaluto si, neznas o ovoj temi puno i ne mijesaj se", nebi bilo ni prvo ni poslednje da se nekom kaze, ali je ono, da li u afektu ili sta li neznam, bilo previse. I da nema nekoga ko bi to sve nadgledao svi bi postali magistri i sarkasticno ukazivali na greske, stamparske ili bilo kakve druge, drugima.



mislim da nije on kompetentan da odluci sta je za brisanje a sta ne,

Grijesis. Da se neveruje mojoj proceni sta je uvreda a sta normalan post, nebih bio ponudjen da budem moderator foruma. Ne pravim se ja sad neki sef ili nesto tako, jednostavno radim ono za sta sam postavljen za moderatora. Ja nisam trazio da budem moderator, zasluzio sam svojim zalaganjem za forum. Posle sam bio upitan da li bih voleo da budem moderator, sto sam i prihvatio.



ne mogu da dozvolim da mi neafirmisane licnosti ukazuju sta mogu a sta ne mogu,jer nisu mi dorasli ni eticki ni intelektualno ni starosno...

Tebe ustvari ovo najvise i muci izgleda. Ja stacu, mladji sam od tebe, ali imam i ja glavu i dovoljno sam star da njome zdravo razmisljam. A to sto ti neko mladji ukazuje na greske koje ponekad napravis ces morati da prihvatis kako ovde na forumu tako i u zivotu. To ko je pametniji necu da diskutujem, jednostavno je neukusno i ne vodi nicemu.





Jos jednom napominjem, ovo je moj odgovor kao moderatora, u cilju opravdavanja mijenjanja posta koji po mojoj proceni nije bio na mestu, jer je direktno vrijedjao jednog od clanova foruma. Odgovor kao Jasmin, decko koji STRANCA poznaje i postuje, sam dao u postu prije ovoga.



Hvala na vremenu i razumevanju

[align=right:c53be26e2a]Crni Gruja[/align:c53be26e2a]

Tahirovce
25-05-2007, 18:30
Ja bih vas zamolio da ovo ne prelazi u dalju prepirku, kao sto rece Halilce zar treba zbog ovoga da nam propadne zurka, Ensare uzmi Jala otidjite nedje na pice(posto mora u 4 oka ne preko msn_a) porpicajte i resite to, pa kad resite onda sednete i obrisete sve ove postove(vezane za prepirku).........

feksem
25-05-2007, 18:40
ne mogu da dozvolim da mi neafirmisane licnosti ukazuju sta mogu a sta ne mogu,jer nisu mi dorasli ni eticki ni intelektualno ni starosno...

Ovo mi je baš smiješno!Kamo sreće da vrijedi pravilo da pamet,intelekt i etika rastu s povećanjem broja godina(čitaj starosno)! :lol:

Strancu je valjda sad jasno da je prekardašio.Pametovao je i u prethodnim postovima,pa je krajnje vrijeme bilo da mu neko dobronamjerno skrene pažnju.

Tahirovce
25-05-2007, 18:46
Haj da ih pustimo da oni to rese sami, a ne da jos gore pravimo.....

STRANAC
25-05-2007, 21:57
kad se citaju vasi postovi stice se utisak da ste i vi u pravu,mozda i jeste...

ali ja ipak ostajem pri svom stavu da taj post nije trebao da bude izbrisan...

on je bio zastita teme i mene kao autora...

sto se tice JASKA,on ce za mene i dalje biti JASKO,dijete koje ja volim,ma koliko on mislio da je star...

a sto se tice CRNOG GRUJE,debelo je pogresio sa brisanjem posta...

i nema ni msn-a,ni sms-a ni kafice,ni telefonskog razgovora,jer pocetak neostomisljenosti nije nastao tu,vec ovde na forumu...

sto se mene tice,i dalje ostajem na tome da post nije trebao biti izbrisan...

ipak, necu mnogima od vas ispuniti zelju i povuci se sa ovog foruma,vec cu ostati tu i nastaviti tamo gde sam stao...

kad nikoga od vas nisam znao sa RESKOM sam bio prijatelj,i ne samo zbog toga vec jednostavno ima ljudi sa kojima ovde moze da se prica i normalno...

raduje ipak cinjenica,da se eto pokazala komsijska solidarnost,pa ceo sokak iskoci u nekakvu odbranu,super....

eto,ima i nekih koji vam nisu iz mahale a prikljucise vam se,ali nema veze nisu ni bitni, kao ni vi ...

idemo dalje...

svi imate prava na svoje misljenje,i samo napred....

feksem
26-05-2007, 10:22
Očito da sve nije bilo uzalud!Mašala,Stranac je došao sebi!Samo neka tako i ostane!Može se neslaganje s nečijim mišljenjem izreći i na korektniji način,zar ne?

Crni Gruja
26-05-2007, 13:29
Dobro je stranac. Mislis da nisam trebo da brisem, ja mislim da jesam i eto. Odaljili smo se od tvoje teme, ali ja necu ovo da brisem i korigujem, neka neko drugi to radi ako nadje za shodno. A nisam cuo nikog da se buni kad sam onom sokolu izbrisao uvredu upucenu Dakiju ili onda kada je oki pisao Zlatku.

Ja sam post izbrisao zbog nacina na koji je bio napisan, moras priznati da si malo bio upotrebio rijeci koje ni sam nebi voleo da tebi neko kaze. Nije ni prvi ni poslednji put da neko brani svoju temu, ili da ukaze nekom da mu u temi nije mesto, ali moglo je i malo blaze.

Eto, ja ovim zatvaram moj deo ove rasprave. Ako imas jos nesto da mi kazes, reci pa da nastavimo. Jer mislim da je velika greska da se zbog ovoga dize ovolika prasina na forumu, a jos manje da se dijelimo sad u tabore. Nema nas milion ovde pa da se sad dijelimo ko je za ovoga a ko za onoga. Dosta nam je podela zbog je*ene politike, necemo sad i nove osnove da trazimo.

Elvis-Eko
26-05-2007, 18:01
Hajde da budemo fer ovde i da zavrsimo jednom raspravu i prepirku. Donekle sam i ja uvucen u ovo time sto me STRANAC nazvao onako kako me je nazvao, mada on to ne smatra nikakvom uvredom , ali nema veze. Vjeruj mi STRANAC, da nisam izneo onakvo misljenje samo zato sto si ti postavio tu temu i da imam nesto protiv tebe , naprotiv. Mislim da mi ne treba ni 4 razreda osnovne skole ( a hvala bogu imam ih malo vise ) da bi shvatio koliko je jedna vlada dobra a koliko losa. Onda kada Srbija ispuni sve obaveze prema medjunarodnoj zajednici, tada ce oci cijelog svijeta biti uperene u tu zemlju , a dok se to ne ispuni kako kaze Halilce, ostace crna mrlja na karti. Mogu oni mijenjat vlade svake godine sto je i uobicajena praksa dole , trebaju nam rezultati. Nije fino nazivati nekog nepismenim, ako ima drugacije misljenje. To je bar deo vaspitanja , ako nista drugo ili postovanja prema starijem.

U rubrici EUROSONG, si bez ikakvog razloga vredjao i provocirao jedan narod, kada ti se ukazala greska na to, skroz si okrenuo temu na to ko je BOSANAC a ko SANDZAKLIJA.

Niko od tebe ne trazi da se udaljis od foruma , naprotiv. Treba biti fer i reci da si dosta doprineo kvalitetu ovog naseg foruma. Tvoji textovi puno znace , znas da odaberes dobru temu, znas da das dobar komentar , znas da se salis kad treba i da se zezas ali isto tako znas i da zadas nizak udarac. a u ovom sportu je to zabranjeno i upravo je to Jasko sprecio. Poznavajuci Jaska, on bi to uradio i meni da sam kojim slucajem ja bio na tvom mjestu i tako tebi napisao , mada ja to nikada nebi uradio. Nikada u svom zivotu nikoga nisam uvredio mada se sa mnogima ne slazem jer to mi je ostalo od roditelja koji su me tako vaspitali.

Eto ja sam izneo svoje misljenje, i jos samo nesto. Gresis stranac ako mislis da je i moja zelja da se udaljis od foruma, naprotiv. Zelim ti da nastavis sa pisanjem onako kako ti znas. A znam da znas bez uvreda i provociranja

Pozdrav svim mojim Sjenicacima od Eka

Tahirovce
26-05-2007, 18:07
OK.eto rascisti se. Nego pitaju li Svedjanke i dalje za mene??? :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)

SEJO31-de
27-05-2007, 16:21
Sta Svedjanke,Nemice a Amerikanke poludese......... :mrgreen: :wink:

ado
27-05-2007, 16:46
Sta Svedjanke,Nemice,Amerikanke.........Bosanke vec sve lude :P :mrgreen:

liliput
27-05-2007, 16:48
a sjenicanke.....8)

Tahirovce
27-05-2007, 18:11
Ma znao sam 8) , al eto da pitam samo......