PDA

View Full Version : Veliko interesovanje za Milana Stankovica u Oslu


STRANAC
21-05-2010, 16:05
Ostalo je još četiri dana do početka 55. takmičenja za "Pesmu Evrovizije", a u Oslu vlada veliko interesovanje norveških, ali i drugih akreditovanih medija za srpskog predstavnika na tom takmičenju Milana Stankovića, izjavila je danas Tanjugu predstavnica za odnose sa javnošću RTS-a Duška Vučinić-Lučić
Nakon dve probe Stenaković je na pres konferencijima posle njih ostavio pozitivan utisak na predstavnike medija kao "harizmatičan mladić, koji prosto pleni svojim ponašanjem i ima odličnu komunikaciju i sa medijima i sa drugim delegacijama", rekla je Vučinić-Lučić.
Ona je napomenula da se Stanković predstavio i kao specijalni gost na koncertu Gorana Bregovića i "Orkestra za svadbe i sahrane". Ambasada Srbije u Oslu i RTS organizovale su koncert Bregovića i njegovog orkestra kao svojevrsnu promociju srpske delegacije, kulture i naše ovogodišnje pesme, čiji je Bregović autor.
Vučinić-Lučić je napomenula da je dolazak Bregovića privukao veliku pažnju medija, koji ga smatraju najvećom muzičkom zvezdom ovogodišnjeg takmičenja, iako je u norveškoj prestonici bio samo jedan dan.
U prisustvu predstavnika više delegacija - učesnica ovogodišnjeg takmičenja, ambasadora zemalja učesnica i mnogobrojnih akreditovanih novinara, Stanković je otpevao "Ovo je Balkan", na srpskom i španskom jeziku i Bregovićevu popularnu kompoziciju "Mesečina".
Prema rečima Vučinić-Lučić, mnogi su mišljenja da naša pesma "Ovo je Balkan" ima posebnu energiju zbog koje ljude ne ostavlja ravnodušnim. Ona je istakla da predstavnici norveških medija svakodnevno prate kretanje Stankovića.
"Ako se na jednom mestu nađe sedam ili osam delegacija, a oni prate jednog izvođača, to je nama već dovoljan pokazatelj da se Milan Stanković izdvojio", istakla je Vučinić-Lučić.

STRANAC
21-05-2010, 16:17
evo i snimka sa jedne od proba

YouTube - Milan Stankovi?'s second rehearsal (impression) at the 2010 Eurovision Song Contest (http://www.youtube.com/watch?v=AK4BKVbGim4&feature=player_embedded)

Rarica
21-05-2010, 18:07
Hvala za snimak Stranac,scenski nastup puno bolji ....
A Milan nikog ne ostavlja ravnodusnim,to je sigurno ..

STRANAC
22-05-2010, 11:12
mislim da ce dobro proci...