PDA

View Full Version : Kako je nastao hit "Kuca poso"?


STRANAC
08-05-2010, 12:02
Tvorac pesme koja se nalazi na 11. mestu po broju pregleda na sajtu "YouTube" u kategoriji muzike u čitavom svetu, Ekrem Jevrić kaže da je inspiraciju za hit našao u svakodnevnom životu.

http://img682.imageshack.us/img682/2417/v169109p0.jpg

"Navelo me ovu pesmu da snimim, ja sam ovde 22 godine, video sam narod, idem da ga tražim, on kaže: 'Pa on je na pos'o'. Ja idem sutradan opet da tražim čoveka, on kaže - 'ja sam na pos'o'. Pa onda, ja idem tamo vamo i opet tražim čoveka 'molim te, treba mi nešto' a kaže žena 'on je na pos'o'. Onda sam ja to planirao i komponovao i tu pesmu sam napravio za takvu stvar", rekao je Ekrem u intervjuu televiziji "Bostel", a prenosi list "Alo!".

"Ja sam tu pesmu izmislio, pošto vidim ovde žene rade, a ostave dete od šest godina koje je samo kući, a ona ide da radi. I onda sam ja otpevao pesmu kako da ona ne izgubi to bogatstvo jer deca su veliko bogatstvo. I tako ono, kao, u suštini sam ja izmislio pesmu i zaključio sam da je to malo o istini i spevao sam tu pesmu 'kuća pos'o, pos'o kuća'."

YouTube - Kuca poso .m2t (http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4&feature=player_embedded)

Ekrem kaže da već snimio i drugi album, koji ima sedam, osam(!?) pesama...

"Evo, dva miliona gledalo me za mesec i par dana i to je stvarno jedno veliko čudo. Muziku mi je radio jedan Albanac, zove se Đimi, on je dobar momak i učio je školu, platio je nekoliko 'tauzen' - mnogo para. I onda, mi smo se dogovorili da on snima, on kaže da ima studio i koliko ja da mu platim. I tako snimio sam sedam, osam pesama i 'si di' sam napravio drugi."

Iako je njegov video pogledalo više od dva miliona ljudi, on kaže da još uvek ništa nije zaradio.
"Gledaće me možda 20 miliona, ali nema nikakve zarade!"

(MONDO)

STRANAC
08-05-2010, 12:04
da nije zalosno bilo bi smesno...
meni je zao ovog coveka,zapravo zao mi je sve oko njega koji ne vide ovu bruku i sramotu vec likuju kao nesto dobro...
tu su prvenstveno clanovi njegove familije,njegov sin koji postavlja njegove klipove na YT i sl...
jbg,degenericnost je nasledna,a tome u potvrdi je i ovo...