PDA

View Full Version : "Slovenacki rulet" – orgije sa HIV pozitivnim


STRANAC
25-04-2010, 15:25
U Sloveniji organizuju bezumne zabave - orgije sa HIV pozitivnom osobom. Kažu da im opasnost od zaraze "diže adrenalin".


U potrazi za adrenalinom, strašću i posebnim uzbuđenjima Slovenci organizuju orgije na kojima je glavna zvezda HIV-pozitivna osoba koja ima odnos sa svim učeasnicima orgija, prenosi portal 24 Ur.

Dok ostatak sveta ulaže ogromne napore kako bi se sprečilo širenje side, učesnici slovenačkih orgija dobrovoljno i svesno izlažu se zarazi.

“Atmosfera je bila puna očekivanja”, objašnjava jedan od učesnika "slovenačkog ruleta" koji je za zabavu doznao na internetu.

“Parovi su se pomešali, i žene sa ženama i muškarci s muškarcima, što meni nije posebno smetalo. Većina ih se maskirala pa sam i ja stavio naočare da barem malo prikrijem identitet”

“Uživao sam promatrajući šou koji se preda mnom odvijao iščekujući pravu zabavu, vrhunac večeri. Jedan od nas je HIV pozitivan, zvezda zabave, a ima tajni zadatak da se posveti svakome od nas. Kada se sve završilo, tek tada počeo je pravi adrenalinski šok. Tri smo dana čekali pa otišli na testiranje, svi koji su učestvovali na zabavi. To je bilo pravo uzbuđenje”, objasnio je.

Organizator bezumne zabave objasnio je kako je sve u glavi. Sve je u adrenalinu. Zbog posebnih okolnosti koje budi spoznaja da preti opasnost, nastaje mešavina straha i uzbuđenja jer znaš da možeš da se zaraziši. I na kraju, tu je osećaj olakšanja i pobede kada pogledaš smrti u oči i vidiš da si pobedio kada stignu rezultati.

Strah pred virusom tako se pretvorio u bezumnu i neodgovornu potragu za adrenalinom koja je, barem za jednog učesnika završila porazom pred virusom. A koliko ih je još ugroženo zbog kratkog “užitka”, teško je reći, ali dovoljno govori podatak kako je u prva četiri meseca ove godine registrovano više od 20 zaraženih virusom HIV-a, dok se ranijih godina ta brojka kretala oko 50 novozaraženih u svih 12 meseci jedne godine.

(MONDO)