PDA

View Full Version : Dva sluzbenika Vlade mrtva u sluzbenom vozilu


STRANAC
22-04-2010, 19:33
Dva mrtva službenika Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije sa prostrelnim ranama pronađena su danas u Vladinom automobilu na Novom Beogradu u ulici Arsenija Čarnojevića ispred broja 124.

http://img683.imageshack.us/img683/3672/40435367.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/6426/11291431.jpg

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je Tanjugu da su dva mrtva muškarca, pronađena danas u automobilu ispred broja 124 u ulici Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, radnici Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije.

"Reč je o vozaču Ministarstva za dijasporu Predragu Novakoviću i Milanu Medojeviću koji je ranije radio u toj službi, a sada je neraspoređen", rekao je Veljović.

On je dodao da Medojević živi na adresi ispred koje je pronađen automobil marke "audi" registarskih oznaka BG:12-11 sa njihovim beživotnim telima.

Direktor policije je kazao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao do pomenute adrese i pozvao telefonom Medojevića da siđe.

Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo, objasnio je Veljović.

Direktor policije je dodao da je pištolj kojim je pucano vlasništvo Novakovića i da se za sada pretpostavlja da je on pucao u Medojevića, a potom se ubio.

Direktor policije je naveo i da je, prema do sada prikupljenim podacima, najverovatnije reč o neraščišćenim međusobnim računima, odnosno imovinskim odnosima.



Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt dva muškarca, izjavila je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Policija je završila uviđaj i tela su preneta na obdukciju.

Niko od novinarskih ekipa i okupljenih građana ne može da priđe mestu na kojem se nalazi automobil Vlade Srbije regirastarskih oznaka BG 12-11.

(agencije/MONDO)