PDA

View Full Version : U SJENICI SE NASTAVLJA CIVILNO VOJNA SARADNJA


Tahirovce
18-03-2010, 16:58
U saradnji sa Vojskom Srbije, tokom prošle godine na teritoriji sjeničke opštine realizovano je nekoliko značajnih projekata. Sanirana je gradska deponija, urađen je veći deo lokalnog putnog pravca od Buđeva prema Cetanovićima, a postavljen je i most na Uvcu, na putu prema Lopižama. Na sastanku lokalnih vlasti sa predstavnicima Vojske Srbije, u prisustvu predstavnika NATO, dogovoren je nastavak saradnje i u narednom periodu. U izjavi za medije nakon satanka, civilno vojnu saradnju pozitivno je ocenio predsednik opštine Sjenica, Muriz Turković.
''Zahvalni smo predstavnicima Vojske Srbije, koji su nam prošle godine pomogli da rešimo nekoliko važnih infrastrukturnih problema. Dogovorili smo se, da u narednom periodu nastavimo saradnju u tom pravcu, i očekujem da, sa prvim prolećnim danima, počne realizacija dogovorenih zajedničkih projekata'', rekao je Turković.
U saradnji sa Vojskom Srbije u Sjenici će se ove godine raditi na završetku putnog pravca Buđevo – Cetanoviće, izgradnja puta Dunišiće – Fijulje, kao i putnog pravca prema Lopižama. Vojska je obećala pomoć i u postavljanju novog mosta preko Grabovice, umesto starog, u prošlogodišnjim poplavama, porušenog mosta.

STRANAC
26-03-2010, 16:51
valjda se dovrse zapoceti poslovi od lane...